Алек Алексиев ще се появи на екрана и в девети сезон на „Откраднат живот“
Секция: ЛЮБОПИТНО
09 Февруари 2020 16:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Алек Алексиев ще се появи на екрана и в девети сезон на  „Откраднат живот“

/КРОСС/ Александър Алексиев, когото феновете на медицинската сага „Откраднат живот“ заобичаха в престилката на д-р Василев, ще се появи на екрана и за деветия сезон на сериала. Той се завърна в средата на предишната порция серии, като според сценария единствената причина за завръщането му беше болестта на екранната му майка.

В последния излъчен епизод обаче стана ясно, че продукцията се разделя с персонажа Евгения Генадиева (Мария Каварджикова), което породи въпроса у феновете дали Алексиев ще продължи участието си.

Поне за малко - това гласи краткият отговор на актьора. За колко точно епизода ще застане пред камерата все още не е ясно. Сценарият в „Кръвни връзки“ обаче завърза сюжетна нишка с героинята на Неда Спасова – сестра Кая Райкова и най-вероятно именно около нея ще гравитира участието му в новия сезон.

„В новия сезон ще има много нови герои, нови развръзки и повече любов. Любовта съпътства всички нас, във всичките й измерения. Без нея нищо не се получава. Нещо интересно в новия сезон на „Откраднат живот“ е, че досега болница „Св. Анастасия“ имаше външен враг и това обединяваше героите срещу него. В новия сезон болницата няма да има външен враг. Ще акцентираме върху човешките, колегиалните отношения и процесите, които се случват, когато няма външен враг.", анонсира неотдавна продуцентът Евтим Милошев относно деветия сезон на „Откраднат живот“.