Дейвид Гарет със сърдечно видео-послание към българските си фенове!
Секция: Шоубизнес
12 Февруари 2020 14:57
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Дейвид Гарет със сърдечно видео-послание към българските си фенове!

/КРОСС/ Подаръци и изненади са подготвили организаторите за концерта на виртуозния цигулар у нас (25 октомври, Арена Армеец) по повод наближаващия Ден на влюбените Св. Валентин

Годината стартира силно за Дейвид Гарет и най-новата му продукция - турнето Unlimited Live, покорило цял свят с невиждана комбинация от невероятен звук, впечатляващи визуализации, плод на най-иновативни технологии и разбира се, прецизно подбрана селекция от нови композиции, unplugged аранжименти и уникални непредставяни версии на най-големите класически и кросоувър хитове на гениалния изпълнител.

Над 20 дати в цяла Европа вече са потвърдени за шоуто през 2020 г., като България е една от малкото спирки в Източна Европа. Посрещаме най-успешния в света кросоувър артист на 25 октомври в столичната Арена Армеец.

Вдъхновен от топлото посрещане на публиката у нас преди две години при първото си гостуване, цигуларят-рок звезда отправи към верните редици български фенове специално послание:

 

video: https://www.youtube.com/watch?v=GILQeb8apqI

 

"Ще бъде едно фантастично шоу и горещо се надявам да видя всички вас там!", призовава Гарет.

С наближаването на празника на влюбените Св. Валентин, организаторите на събитието у нас, Pragma Production, също са помислили за феновете на култовия музикант - вече са отворени два нови сектора в Арена Армеец на преференциални цени от 75 лв. - чудесна възможност за всички, които биха искали да зарадват своите любими хора с прекрасен подарък и да споделят с тях едно толкова романтично преживяване като затрогващия лайв сет на Дейвид Гарет от супер успешното турне Unlimited LIVЕ. То включва някои от най-любимите любовни класики като Ain't no Sunshine, November Rain, Clair de Lune, Purple Rain, Bach "Air" и други в уникален кросоувър вариант - течението, в което Дейвид Гарет понастоящем няма конкуренция.

И това не е всичко - всички почитатели на виртуозния цигулар могат да опитат късмета си и да спечелят безплатен пас за двама за шоуто на любимеца си като се включат в играта на страницата на организатора на събитието Pragma Production тук: http://bit.ly/2vRZcH0

Както бе обявено още през декември миналата година, на 25 октомври в Арена Армеец Дейвид Гарет за пореден път ще докара до екстаз публиката със своята космическа виртуозност. Новото му шоу, едновременно наелектризиращо обстановката до степен на екзалтация, но и много лично и интимно, вече си спечели над 200 000 фена в световен мащаб към настоящия момент на обиколката, стартирала само преди месеци и вече преминала през Европа и Азия като вихрушка.

Името на турнето "UNLIMITED" ("Безгранично") изобщо не е случайно - Дейвид Гарет никога не е допускал да бъде ограничаван в определени музикални рамки и именно страстта му към експериментаторство и музикалната креативност раждат едно феноменално шоу, събрало в себе си необятна гама от музикални стилове, подплатена от невиждани визуализации.

Билетите за "UNLIMITED - LIVE" 2020 на Дейвид Гарет в София, 25 октомври 2020 година могат да бъдат закупени от Ивентим България онлайн, както и в мрежата на Ивентим в цялата страна на цени от 75 до 165 лева, както и ВИП от 185 лева.