• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Снимка на яйце е новата мания в Instagram

Снимка на яйце е новата мания в Instagram

/КРОСС/ Социалните мрежи изобилстват с най-различни публикации, които се стремят да привличат внимание. На фона на фотоколажите, "миймовете", красивите пейзажи, смешките, личните моменти на известни личности и какво ли още не обаче, една снимка в Instagram стана по-популярна, от която и да е друга в историята на социалната мрежа.
Снимката е публикувана на 4-ти януари т.г. Въпреки че е само на 10 дни, тя вече стана най-популярната в Instagram с над 22,4 млн. "харесвания". И това не е изображение, което попада в горните категории. А е просто снимка на... яйце.
Тя е публикувана от профил с името world_record_egg, като това засега е първият и единствен пост на профила. Очевидно започнал като шега, профилът вече си има имейл за спонсори и над 2,1 млн. последователи.И всичко това само с една снимка на яйце. Снимката е публикувана с коментар, че целта е да се постави световен рекорд за най-харесван кадър в Instagram, който да детронира досегашния лидер - Кайли Дженър:
Инициативата се радва на голяма подкрепа от световните медии, известни онлайн личности като PewDiePie и др. Това е и първата и единствена за сега снимка, на която няма човек, която се качва в топ 20 на най-харесваните кадри в Instagram.

Кадърът продължава да трупа "харесвания" и вероятно ще постави още по-голям рекорд. Разбира се, това моментално ще мотивира и много други кандидати за слава, които ще се опитват да детронират яйцето с още по-различни снимки. И така едно яйце, може би създаде новата онлайн мания - рекорди за "харесвания".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.