• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Девето поколение на GEN К-SERIES CPU на Intel е революция за ALIENWARE AURORA

Девето поколение на GEN К-SERIES CPU на Intel е революция за ALIENWARE AURORA

/КРОСС/ Номер 9 ... Номер 9 ... Номер 9 ...

Точно преди 50 години четирима младежи от Ливърпул надскачат границите на възможното със силен творчески проект, който улавя усещането за революция, използвайки звука.

Днес с гордост поздравяваме нашия партньор Intel за революционното постижение, изразяващо се в представянето на на новите К- Series от 9-то поколение. Новият продукт ще разтърси света на геймърите, а Intel 9th Gen K-Series (i5, i7 and i9) са повече от очаквани в света на Alienware Aurora. Той е създаден така, че да осигурява на геймърите много повече от VR и 4К изживяване, благодарение на последно поколение графични карти, които освен своето разнообразие, предоставят и опция за ъпгрейд.

С развитието на 4К технологията, VR игрите и нуждите на геймърите непрекъснато растат, а чиповете на Intel успяват да отговорят на тези очаквания с неподозирана бързина. Първият процесор за десктоп от деветото поколение Gen Intel Core i9 е с до 8 ядра и 16 влакна, напълно сравним с всички Intel продукти от сериите 300 и Intel Z390 чипове. Деветото поколение на Gen K-Series няма аналог в света на гейминга с различните си предимства, между които интегрираните USB 3.1 Gen 2, както и интегриран Intel Wireless-AC в Thunderbolt 3, осигуряващи невероятно потребителско усещане за геймърите, които желаят да надскочат лимита на допустимата скорост на своите устройства.  

                     

Когато говорим за игри, Turbo Boost Technology 2.0 успява да предостави пълна синергия и изцяло гладко гейминг изживяване, дори по време на стриймване и запис на до 5.0 GHz като осигурява върхово представяне в точния момент. Редуцираното време за зареждане на играта се допълва от 16MB хранилище и 40 platform PCIe lanes, които осигуряват гъвкавост и възможност за добавяне на повече допълнителни ъпгрейди.

Що се отнася до дивелъпърите, Intel 9th Gen е зареден с възможност за създаване на по-бързо коригиране на видеата и лесно споделяне, използвайки най-съвременните инструменти. Intel Quick Sync Video осигурява повишаване на оперативната скорост на хардуера, а Intel Optane memory интуитивно усеща кои са най-използваните ти апликации и ги зарежда още по-бързо.

Огъването на времето е лесно за междугалактическите магьосници – такова е и за новото поколение Intel 9th Gen, които осигуряват още по-висока скорост за Alienware Aurora, само на върха на пръстите ти. При надскачането на пределната скорост, когато използваме компютъра си винаги съществува опасността от прегряване и потенциалното намаляване на живота на CPUs, GPUs и дънните платки. С Intel 9th Gen, това притеснение се свежда до минимум, тъй като новият Solder Thermal Interface Material (STIM), Intel Extreme Tuning Utility (Intel XTU) предлага подобрени персонализации.

Когато търсиш различното… Знаеш, че можеш да разчиташ на нас

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.