• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Корнелия Нинова: Управляващите убиха българските производители, а сега правителството се моли на веригите за хляба

Корнелия Нинова: Управляващите убиха българските производители, а сега правителството се моли на веригите за хляба

/КРОСС/ Не стига, че управляващите убиха българските производители, а сега го докараха правителството на Борисов да се моли на веригите да спасят народа от цената на хляба. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова във Велико Търново, където представи проекта на левицата "Визия за България", предаде Радио „Фокус" - Велико Търново. "Днес имаме един много ярък пример какво значи да поставиш държавата на колене в зависимост от големите.

Прочетохме, че правителството е отишло да помоли търговските вериги да не вдигат цената на хляба и да работят без печалба. Това е антипазарно, антилогично, антиевропейско. Как може една държава с целия механизъм и институции, с който разполага, да постави цялата държава на колене в молба към пет големи търговски вериги да спасят народа от глад. Това е абсурдно. Това е най-ярък пример, че няма държавност и че няма институции и всички сме поставени в подчинение на няколко големи", каза Корнелия Нинова.
Позовавайки се на социологически проучвания, Нинова отчете, че през последния един месец рязко се е увеличил процентът на българите, които очакват предсрочни избори. В тази връзка лидерът на БСП подчерта, че оглавяваната от нея партия има готовност за нови избори.

По думите й целта на обсъждането на проекта „Визия за България" е да се коментират с българските граждани проблемите в страната и да се намери тяхното решение. „Друг път тръгваме на избори с предизборна програма. Отиваме и казваме „БСП ще направи това, когато спечели избори". Сега подходът ни е друг. Идваме с идеи и бихме искали да направим, колкото се може повече наши съграждани и сънародници съавтори на тази програма", коментира тя и уточни, че идеята е българите да предложат и посочат проблемите и как виждат решението им. Тя подчерта, че една от основните теми, заложени в проекта „Визия са България", е премахване на монополите. По думите й от БСП са подготвили анализ на съществуващите монополи в Българи, на базата на който ще бъде изготвен пакет от антимонополно законодателство. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Лайномети, какво сте седнали да ревете за бедния народ, когото иначе презирате!!! Недейте рева на чужди гробове, ходете си при "хубавите, умните, крас... тавите"!!!

20.09.2018 20:07:14

Анонимен

ДО КЪДЕ ДОВЕДЕ НАГЛОСТТА НА БСП, ДА СЕ ОБЪРНЕ СРЕЩУ НАРОДА СИ САМО И САМО ЗАРАДИ ПУСТАТА ПАРТИЯ.

19.09.2018 22:55:34

Анонимен

НЕ СЛУЧАЙНО Е КУРНЕЛИЯ ЛЪЖАТА

19.09.2018 22:25:47

Анонимен

НАГЛАТА И ПРОСТА ЖЕНА СЕ ИЗСРА НА БЕДНИЯ НАРОД ЗА КОЙТО УЖ МИЛЕЕ

19.09.2018 22:23:41

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.