• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

JYSK България откри своя първи магазин в Русе

JYSK България откри своя първи магазин в Русе

/КРОСС/ JYSK България отвори врати на своя първи магазин и в град Русе. За по-малко от 6 месеца веригата откри общо 7 свои обекта, като последните 3 от тях бяха в Северна България - Русе, Монтана и Видин. Новооткритият JYSK в „Града на свободния дух" се намира на бул. „Липник" 113 А и е 25-ят магазин на веригата в у нас.

JYSK България продължава успешно да следва плановете си за развитие в страната, които обяви в началото на лятото, когато от мениджмънта на компанията заявиха, че до края на 2019 г. се планира почти двойно увеличаване на обектите у нас (тогава все още 18), както и официалното откриване на логистичния център в Божурище, планирано за първата половина на следващата година.

В първите 4 дни на откриването в Русе, традиционно, ще има специални подаръци за всеки първи 100 клиента на JYSK Русе, направили покупка на стойност минимум 20 лв. - възглавници (четвъртък), одеяла (петък), рамки за снимки (събота) и коледни елфи (неделя).

„За нас това е един своеобразен юбилей, предвид 25-ят обект, който откриваме в България. Радваме се, че успяхме да го направим точно преди Коледа, за да добавим от нашето hygge към празничното настроение на русенци. Надявам се, че вдъхновим жителите на града и с нашите предложения за подарък по повод предстоящите празници.", сподели Ираида Паюк, маркетинг мениджър на JYSK за България и Румъния.

"Празничното настроение днес за русенци със сигурност носи и малко скандинавски привкус. Щастлив съм, че 25-ят магазин на JYSK е именно в Русе, който определено е един от основните градове в региона, допринасящи за общото икономическо развитие на Северна България. Сигурен съм, че това ще и още един повод да посрещнем в града и жителите на близките градове от северната ни съседка Румъния. Служителите на магазина ни в Русе са готови да посрещнат своите посетители с усмивка и готовност да съдействат за най-добрия избор на матраци, завивки, мебели и декорация за дома, както и да информират любителите на скандинавския дизайн за най-актуалните празнични намаления в JYSK.", каза по повод новия магазин Иво Карачоров, регионален управител на JYSK България.

Веригата магазини планира откриването на още поне 5 магазина през 2019 г. в България.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.