• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Renault KADJAR разтърсва установеното мислене

Renault KADJAR разтърсва установеното мислене

/КРОСС/Renault KADJAR бе показан на 2 февруари, но завесата ще бъде вдигната напълно по време на Автомобилен салон Женева 2015.

Швейцарското изложение предлага първото детайлно представяне на интериора на KADJAR и представя специфичните X-Mod и Bose® версии на модела. KADJAR изпъква и като особено икономичен кросоувър с наличието на две дизелови версии с CO2 емисии от 99 г/км , които са сред най-ниските в сегмента.

Tози компактен кросоувър разтърсва установеното мислене с нов, иновативен подход към сегмента, като добавя и атрактивен дизайн.

С KADJAR, Renault разширява кросоувър гамата си с модел от С сегмента, който се позиционира между Captur и Koleos. KADJAR е готов да помогне на Renault да постигне амбициозните си цели за международен ръст на продажбите.

През 2016 KADJAR ще бъде първият модел на Renault, който ще се произвежда в Китай - водещият автомобилен пазар в света, където през 2014 общите продажби надхвърлиха 22 млн. автомобила, 26% от които са кросоувъри.

Изграден върху общата Renault-Nissan CMF C/D платформа, KADJAR се възползва от опита на Алианса в сферата на кросоувърите.

Плаващите, атлетични линии на KADJAR маркират свеж подход в дизайна на кросоувърите, докато спортният и изискан интериор е изработен перфектно чрез използването на висококачествени материали.
Екипиран с качествено и модерно оборудване, KADJAR гарантира модерни функции за свързаност чрез R-Link 2 и спокойствие, благодарение на най-новите системи за сигурност и подпомагане на водача.

Наличен с 4x2 или 4x4 трансмисия, KADJAR кани шофьорите да избягат от тълпата, докато компактните му размери (4,45 м дължина x 1,84 м широчина) го правят идеално маневрен за използване и в населени места.
Задвижван от широка гама Energy двигатели, KADJAR комбинира удоволствието от шофирането с нисък разход на гориво.

KADJAR ще влезе в продажба в началото на лятото в Европа, както и в редица държави от Африка и Средиземноморския басейн.

На щанда на Renault в Женева ще бъде изложен и новия R 240 електрически мотор, който гарантира на ZOE удължен пробег, плюс новия Espace, който скоро ще излезе на пазара, и последната лимитирана серия на модел на Renault Sport, Clio R.S. 220 EDC Trophy.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.