• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

LG представя новата K серия с премиум характеристики на камерата повече вълнуващи потербителски изживявания

LG представя новата K серия с премиум характеристики на камерата повече вълнуващи потербителски изживявания
Четворните камери предлагат подобрено мултимедийно изживяване и невероятен дизайн

/КРОСС/ LG Electronics (LG) обяви новата K серия - K61, K51S K41S - създадена да осигури първокласно изживяване на потребителите с подобрена камера, мултимедийни функционалности и цялостно представяне, без утежняване на бюджета. Запазвайки подобренията, представени за първи път при премиум смартфоните на LG, новите модели предоставят още повече нови възможности за избор, дори при днешния конкурентен пазар.

Всеки от телефоните, част от линията, е оборудван с четворна задна камера, състояща се от основна камера с висока разделителна способност, широкоъгълен обектив, сензор за дълбочина и макро обектив, първи от серията K. Основната камера е с 48MP, което е най-високата резолюция предлагана от LG телефони до момента, а камерата с 32MP на K51S впечатлява с пискелите си повече от всеки друг телефон на LG. С перфектната камера за всяка ситуация, която запечатва всеки значим момент, е толкова лесно да се забавляваш, докато снимаш.

K61 разполага с изключително ясен 6.5-инчов 19.5:9 FHD+ FullVision дисплей, докато този на LG K51S, който отново е 6.5-инчов, е малко по-тесен - 20:9 HD+ FullVision дисплей. Изрязката за камера и на двата е направена почти невидима, a LG K41S включва 6.5 инча 20:9 HD+ FullVision. Всички три модела от новата серия са със синематично пропорционални дисплеи с по-тънки рамки от техните предшественици за още по-добро изживяване.

Новите модели на LG от серията K имат 4,000mAh батерии, DTS:X 3D звук за реалистично 7.1- канално изживяване със слушалки и MIL-STD-810G стандарт за издръжливост. Създадени са за потребители, които нямат търпение да надградят смартфон преживяването, без да прекрачват границата на бюджета си.

„Основната добавена стойност на серията K от LG се крие в модерните технологии и конкурентните цени.“, каза Чанг Ма, старши вицепрезидент на отдела за продуктови стратегии към LG Electronics Mobile Communications Company. „Вярваме, че смартфоните от K серията ще бъдат найконкурентноспособните в категорията си, предлагайки функционалности, които потребителите ще оценят.“

K серията на LG ще се предлага на американския пазар през второто тримесечие на годината, а след това и на ключови пазари в Европа и Азия.  

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.