• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

ТИТА и Papi Hans влизат в новия сезон на „Като две капки вода“

 ТИТА и Papi Hans влизат в новия сезон на „Като две капки вода“

/КРОСС/ ТИТА и Papi Hans ще се включат в звездния каст на „Като две капки вода" с чар, провокация и задължителна доза самоирония.
След като изпълнителката на хитови парчета като „Антилопа" и „Фотошоп" подкрепи в публиката Софи Маринова през изминалия сезон, тази година самата тя ще се впусне в контрастни преобразявания.

"Много обичам да имитирам близките ми, както и популярни хора. Досега обаче съм го правила само на шега пред приятели, за да ги разсмея. Ще ми бъде много интересно да го правя и пред камерите, където обикновено влизам само в образа на ТИТА. За мен ще бъде интересно предизвикателство, да оставя този образ вкъщи и да бъда съвсем друг човек на сцената на шоуто", разказва изпълнителката, която направи своя дебют за широката публика като финалист в X Factor 2014.

Новината за участието на певицата беше обявена ексклузивно на официалния Instagram профил на "Като две капки вода" на „Като две капки вода". След успешни музикални проекти като „Кекс" и „Суперпалав", Константин Трендафилов, известен с псевдонима Papi Hans, ще има възможност да направи свой прочит на 13 световни образа, които Бутонът на късмета ще му предложи. Поетът и писател наскоро беше част от VIP Brother 2018, а сега ще покаже нови качества от своя потенциал с участието в единственото шоу за преобразявания у нас.

„Аз + „Като две капки вода"? Не ми се мисли какво ще се случи!", заявява с присъщото си чувство за хумор артистът, който очаква изненади от себе си и шоуто.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.