• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Кр. Каракачанов: Не сме пръстчета за гласуване

Кр. Каракачанов: Не сме пръстчета за гласуване

/КРОСС/ Фактът, че предложената за нов министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова не е човек от системата, не е проблем. По-важното е дали даденият човек има желание да работи и да взема трудните решения, изисквани на съответния пост, каза съпредседателят на „Патриотичен фронт" Красимир Каракачанов в интервю за BTV.

Той добави, че партията му ще подкрепи нейната кандидатура, но все пак изрази недоволство, че за пореден път на него и съпартийци му се спуска решение в последния момент, без да е обсъдено с тях и се очаква те веднага да го подкрепят. Да си имаме все пак уважението, отбеляза Каракачанов.

Изказването на Бойко Борисов, че не сме присъствали редовно в залата на парламента, беше некоректно към ПФ. Дори в дните за парламентарен контрол сме били в почти пълен състав, заяви Каракачанов. Трябва да се отбележи обаче, че имаше някои важни гласувания, при които сме гласували против, защото ние не сме пръстчета за гласуване и когато някой ни спуска решения в 12 без 5, веднага да ги одобряваме вкупом. Не ГЕРБ са ни избрали за депутати в Народно събрание, а нашите избиратели, и ние имаме отговорност първо към тях, заяви Красимир Каракачанов.

Предишния министър на вътрешните работи беше диалогичен човек, имаше добър диалог с всички, включително и с членовете на вътрешната комисия в Народно събрание. Тъй като в страната продължават да са актуални въпросите за справянето с битовата престъпност и въпроси, свързани с националната сигурност, се надявам новата министърка също да се прояви като диалогичен човек и нещата, записани в общата управленска програма, под която ние сме се подписали, в частта за вътрешната сигурност, да продължат да се осъществяват.

Вчера от „Патриотичен фронт" обявиха, че ще подкрепят новоназначението.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тия патриотарите (и ПФ, и Атака, и останалите шайки) са добре смазани с вазелин ДС-дупета за задоволяване на нуждите на червената мутро-милиционеро-ченгесарска олигархия!

06.03.2015 12:44:30

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.