• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

България с трима финалисти на Европейското по карате киокушин за мъже, жени и ветерани във Варна

България с трима финалисти на Европейското по карате киокушин за мъже, жени и ветерани във Варна

/КРОСС/ България има трима финалисти, които продължават в надпреварата за шампионски купи на Европейското първенство по карате киокушин, което се провежда в Двореца на културата и спорта във Варна. След като още в началото на двубоите Дилян Димитров (кат. 60 кг) победи съперника си Ромуалдас Ауга от Литва, а Димитър Димитров (кат. 75 кг) спечели срещу противник от Беларус, за своя финал се пребори и Кристиян Дойчев ( кат. 85 кг). Той победи Юстинас Квиетка от Литва и продължи след единодушно съдийско решение. Следващият му противник е руснакът Гнел Арамян.
На финала Дилян ще се изправи срещу Серго Мовесиян от Грузия, а Димитър ще се бори за европейска шампионска титла срещу Армен Назаретян от Русия.
От българските представители бронз ще вземат седмина. Любомира Николаева и Красимира Мирева печелят трети места, след като отстъпиха на полуфиналите. Бронз от Европейското по карате киокушин за мъже, жени и ветерани ще вземат още Стилиян Петков (кат. 65 кг), Иван Команов (кат.70 кг), Георги Дойчев (кат. 80 кг), Георги Иванов (кат. 95 кг) и Христо Георгиев ( кат. 90+ кг).


Финалните битки стартират точно след официалната церемония на Европейското по киокушин. Тя започва в 13.30 часа и ще продължи до 14.30 часа. Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще открие церемонията, а на състезателния тепих ще се наредят състезатели от всички страни, които се борят за европейски медали.

Очаквайте подробности!

Снимки: Димитър Кьосемарлиев

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.