• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Царица Костадинка: Цар Киро умира!

Царица Костадинка: Цар Киро умира!

/КРОСС/ Мъжът ми Цар Киро умира в ареста, сигурно няма да осъмне. Дано го закарат в болница, за да го спасят. Кръвното му е рекордно високо, не може да стои от болки в килията от дископатия. Всеки момент ще се случи нещо лошо с него, защото е в прединфарктно състояние". Това казва, обляна в сълзи, съпругата на Кирил Рашков - Костадинка Рашкова.В момента Цар Киро е задържан в следствения арест в София, днес следобед е бил извикан екип на Бърза помощ, защото е вдигнал високо кръвно и е изпаднал в криза, съобщава „Марица".
Днес Костадинка и неговите адвокати са били повикани от прокурор от Специализираната прокуратура в София, за да присъстват на представянето на материалите по приключило разследване срещу Цар Киро за контрабанда на 500 грама живак и участия в група за нелегалния му внос от Турция.
"Той е прекарал три инфаркта. Когато отидохме, беше в много тежко здравословно състояние, викаше от болка. Не успяха да му дадат документите по предявяването, защото е зле. Викаха лекар. Моля се да оживее до утре. Какво ще правя без него, какво ще правят децата и внуците. Какво като е Цар Киро, няма ли човешки права", проплаква Костадинка.
Преди няколко дни Кирил Рашков поиска да бъде освободен от ареста по здравословни причини. Съдът в Пловдив отказа домашен арест. В същото време, ако до 10 март Специализираната прокуратура не внесе обвинителен акт за контрабандата на живак, Рашков трябва да излезе от ареста, защото свършва осемесечния законен срок за задържане. Марица.бг припомня, че Цар Киро бе арестуван в началото на юли миналата година пред хотела си на ул. "Св. гора" в Пловдив, а при претърсване в джип, който е шофирал, беше открит живак.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Горкия! Тази новина ме разплака.Ще си го преместя...

06.03.2015 21:20:38

Анонимен

Мрете бе, престъпници. Кой го е грижа ?

06.03.2015 21:15:07

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.