• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

„1917“ – фаворит за „Оскар“ според коефициентите. Вижте кои са останалите!

„1917“ – фаворит за „Оскар“ според коефициентите. Вижте кои са останалите!

/КРОСС/ След като американската филмова академия обяви номинациите си за „Оскар", за поредна година букмейкърите не останаха безразлични към церемонията по връчването на наградите. До тържественото събитие остават броени дни, а големият въпрос е кои ще бъдат филмите и звездите, отличени с най-важните награди? Затова освен в световен мащаб, но и в страната ни, букмейкърите публикуваха различни коефициенти за залози, както и за потенциалните победители в различните категории.

Онлайн платформата на efbet дава коефициент 1.40 на филмовата лента „1917" в категория „Най-добър филм". Бронзът и среброто са отредени на „Паразит" с коефициент 4.55 и „Имало едно време в Холивуд" - 5.75. Изненадващо е, че букмейкърите поставят „Жокера" едва на четвърто място с коефициент 13.00, независимо, че черната психологическа драма, бе с 11 номинации за „Оскар" от кинокритиците. На 5-то и 6-то място „Ирландецът" - 44.00 и „ Джоджо заека" - 68.00 изостават в надпреварата, а на 7-мо, 8-мо и 9-то място са „Брачна история" - 68.00 „Малки жени" - 92.00 и при „Пълно ускорение", чийто шанс за спечелването на голямата награда е почти нулев.

В категория за „Най-добър актьор в мъжка роля" българският букмейкър определя Хоакин Финикс като фаворит на предстоящите награди „Оскар", със запомнящата се главна роля на Артър Флек в драмата „Жокера". Коефициентът е красноречив - 1.02 на efbet.com. Тук Адам Драйвър е главен подгласник със ставка 6.75 за ролята си в „Брачна история". Според прогнозите Лео ди Каприо влиза в челната тройка с 18.50. Колегите му Антонио Бандерас - 29.00 и Джонатан Прайс - 30.00 остават малко по-назад в надпреварата.

Идва и ред на жените. Букмейкърите смятат, че златото в категория „Най-добра актриса в женска роля" ще бъде спечелено от Рене Зеуегър с коефициент от 1.02. Красавицата Скарлет Йохансон пък ще се бори за среброто с коефициент 8.00. Към момента 3-то, 4-то и 5-то място заемат колежките ѝ Синтия Ериво - 15.75, Чарлийз Терон - 20.00 и Сърша Ронан - 23.00, но да видим все пак коя ще стигне до статуетката. Успех на дамите!

В категория „Най-добра поддържаща мъжка роля" бившата половинка на една от най-красивите жени на планетата, а именно Анджелина Джоли, е посочен за фаворит. Букмейкърите от efbet фаворизират Брад Пит с коефициент 1.04. На второ и трето място са Джо Пеши - 7.50 и Ал Пачино - 16.00, 75. Том Ханкс - 17.50 и великата филмова легенда Антъни Хопкинс - 30.00 допълват списъка с номинации. Пожелаваме успех на звездите.

Отново идва ред и на красавиците в Холивуд. В категорията „Най-добра поддържаща женска роля" с най-нисък коефициент е Лора Дърн - 1.05. Марго Роби - 8.25, Флорънс Пю - 11.00, Скарлет Йохансон - 19.25 и Кати Бейтс - 34.00 са останалите актриси, които са сред номинираните за „Оскар" в категорията.

За „Най-добър режисьор" големият фаворит е Сам Мендес с филмовото бижу „1917". Букмейкърите и критиците предричат победа и в категорията за „Най-добър филм".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.