• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Ленард Коен, Майкъл Бубле и Моли Джонсън са сред номинираните за канадските награди „Джуно”

Ленард Коен, Майкъл Бубле и Моли Джонсън са сред номинираните за канадските награди „Джуно”

/КРОСС/Ленард Коен, Майкъл Бубле и Моли Джонсън са сред популярните от ефира ни артисти, които се борят за отличия в 19-те категории на канадските музикални награди „Джуно". Победителите ще станат ясни на 15 март на церемонията, която ще се проведе в градчето Хамилтън край Торонто. Връчваните от Канадската академия за звукозаписно изкуство и наука награди през тази година особено ярко отличават приноса на младите артисти - сред 179-мата номинирани има 86-ма, чиито имена за първи път се появяват сред претендентите.

Конкуренти за Наградата на почитателите са Ленард Коен и Майкъл Бубле. През миналата година 80-годишиният ветеран ни поведе на духовно пътешествие с новия си албум Popular Problems, в който сподели тревогите на хората за света днес и ни даде облекчение за душата, създавайки красота със своя топъл и уверен, хипнотичен и завладяващ глас. Коен е номиниран за „Музикант на годината", заедно с Браян Адамс, а Popular Problems е с номинация за „Албум на годината".

Сред номинираните за поп музика виждаме името на младата Ники Янофски, която уверено навлезе в света на музиката, водена от ментора си Куинси Джоунс.

Предстои да разберем кой е изпълнителят, който ще бъде въведен тази година в Залата на славата на канадската музика. Академията за звукозаписно изкуство и наука отличава най-забележителните творци на страната от 1978 г. насам. Първи въведени в Залата на славата са Гай Ломбардо (посмъртно) и Оскар Питърсън. През годините са добавени имената на Пол Анка, Джони Мичел, Нийл Янг, Глен Гулд, Ленард Коен, Мейнард Фъргюсън, Дейвид Фостър, Браян Адамс, Шаная Туейн, Кей Ди Ланг.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.