• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Предстоящи събития в страната за днес, 23 ноември

 Предстоящи събития в страната за днес, 23 ноември

***
София /КРОСС/ От 09.30 часа в храм-паметника „Св. Александър Невски", ще се състои тържествена литургия отслужена от Негово Светейшество Неофит - Патриарх Български и митрополит Софийски и Високопреосвещените митрополити, членове на Св. Синод на Българската православна църква. На литургията ще присъстват и народни представители.

***
София /КРОСС/ От 09.15 часа пред Паметника на Съветската армия, ще се проведе акция в защита на историческите паметници, в която ще вземат участие над 300 представители от 45 държави - участници във Международният младежки форум „Младежта строи бъдещето".

***
София /КРОСС/ От 09:30 часа в Хотел „Централ Форум", конферентна зала №2 (бул. „Цар Борис III" № 41) ще се проведе национална среща на пациентите с ГИСТ в България.

***
София /КРОСС/ От 14.00 часа в хотел „Хилтън", ПП "България без цензура" ще проведе пресконференция. На събитието ще присъстват председателят на партията Николай Бареков , зам.председателите Светлин Танчев, Росен Петров и Рада Коджабашева и други представители от ръководството.

***
Благоевград /КРОСС/ XIII Международен фестивал на изкуствата „Утринна звезда" Банско ще бъде закрит с гала концерт в салона на читалище „Никола Вапцаров".

***
Велико Търново /КРОСС/ От 14.00 часа на Централна сграда на библиотеката ще се проведе Национален семинар за професионално развитие по дейност e-Twinning по Програма „Еразъм +".

***
Свищов /КРОСС/ От 09.30 часа ще бъде открита Международна конференция „Бъдещето на Долен Дунав" в корпус „Юг" на Стопанска Академия „Д. А. Ценов".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.