• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Предстоящи събития в страната за днес, 19 април

Предстоящи събития в страната за днес, 19 април

***
София /КРОСС/ От 09.00 часа ще започне изпитът по български език и литература в рамките на първата кандидатстудентска сесия за учебната 2015/2016 г. на Софийския университет „Св. Климент Охридски".

***
София /КРОСС/ От 09.30 часа в зала „Панорама" на Хотел Експо Център ще се проведе втория ден на Форум Хармония с децата - Творци на хуманна педагогика.

***
София /КРОСС/ От 12.00 часа в Националния център за подготовка на ученици за олимпиади ще се проведе церемония по награждаването на победителите в 11-то национално състезание по компютърни мрежи за ученици.

***
София /КРОСС/ От 14.00 часа ще започне изпитът по география в рамките на първата кандидатстудентска сесия за учебната 2015/2016 г. на Софийския университет „Св. Климент Охридски".

***
София /КРОСС/ От 20.00 часа отваря врати Автокино в столицата на покрива на Сердика Център.

***
Благоевград /КРОСС/ От 10.00 часа на полигона до картинг пистата в Благоевград ще се проведе официалното откриване на „Мото сезон 2015".

***
Бургас /КРОСС/ От 09.00 час вицепремиерът Меглена Кунева, Найден Зеленогорски и Димитър Танев ще се срещнат с кмета на Община Бургас Димитър Николов в сградата на Общината. В 09.30 ч. в Областната администрация е срещата им с областния управител Вълчо Чолаков.В 12.00 ч. те ще дадат пресконференция в хотел „България", зала „Капитанска".

***
Бургас /КРОСС/ Продължава традиционният пролетен детски празник в Бургас.

***
Бургас /КРОСС/ В двора на Етнографския музей (ул.Славянска 69) ще се проведе поредното издание на арт базар "Неделна пауза".

***
Варна /КРОСС/ От 11.00 часа ще започне вторият ден на благотворителния турнир по табла в бар „The college. Инициативата е част от кампанията „Талантливите деца на Варна" на сдружение „За младите с любов" и Борислав Гуцанов.

***
Варна /КРОСС/ От 11.00 часа в Beehive Co-working Space-Varna, ще се състои безплатна лекция: "Войните за национално обединение. Следвоенната криза и нейното преодоляване."

***
Варна /КРОСС/ От 12.00 часа в Зала 1 на Фестивален и конгресен център - Варна ще се проведе Благотворителна изложба - концерт, под надслов „Всички за вярата" в подкрепа на новостроящия се храм Св. Прокопий Варненски.

***
Варна /КРОСС/ От 13.00 часа ще се състои безплатна туристическа обиколка до част от храмовете на Варна.

***
Добрич /КРОСС/ По случай Международния ден на културно - историческото наследство, организацията на Младежи ГЕРБ - Добрич е инициатор на уникална пътуваща академия. Предвидени са беседи в Античен храм на великата богиня майка Кибела и античната средновековна крепост в кв. „Хоризонт" на. Балчик. Пътуващата академия ще завърши с презентации на културно - историческите обекти на гостуващите области.

***
Пловдив /КРОСС/ От 11.00 часа младежите от структурите на БСП- Централен ще проведат залесителна пред пощата на бул. Пещерско шосе.

***
Смолян /КРОСС/ Състезание по планинско бягане за Купа „Родопи" ще се проведе в местността Смолянски езера.

***
Шумен /КРОСС/ От 11.00 часа в къща- музей „П.Волов" ще бъдат отбелязани 139 години от Априлското въстание с открит урок.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.