• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Ще се кандидатира ли Йордан Лечков за президент на БФС?

 Ще се кандидатира ли Йордан Лечков за президент на БФС?

/КРОСС/ Йордан Лечков заяви, че той е изпълняващ длъжността президент на Българския футболен съюз, а не Михаил Касабов, както беше обявени след събранието на Изпълнителния комитет на централата в края на октомври 2019 година. Тогава Борислав Михайлов подаде оставка. Според Лечков, който беше гост в сутрешния блок на БТВ "Тази сутрин", уставът на БФС е ясен, той не е подавал оставка и може да се счита за глава на българския футбол.

Много отдавна съм първи вицепрезидент и продължавам да бъда първи вицепрезидент. Не съм подавал оставка, категорично. Аз го казвам. До сега, колкото първи и да съм идвал при вас, някога да съм ви подвеждал? Отказвам да отговарям кой какви мераци има. Другите хора предлагат какво ли не. Нека да се концентрираме върху реда. Има стенограма, ако ви е много интересно - вижте. Достатъчно лоялен човек съм. Има стенограма от това заседание. Не смятам, че тя трябва да става достояние на всички вас, но е достатъчно това, което казвам. Изведете ми един човек, който да каже, че съм го излъгал. Не съм дошъл да споря с вас. Нали се разбрахме? Има устав и аз действам по устав, заяви Лечков. Категорично не съм подал оставка, а иначе кой каквото иска да си пише. Ние сме повече международна, отколкото национална организация. 14 години съм първи вицепрезидент неслучайно.

Продължавам да бъда такъв. Нямам абсолютно никакви амбиции да бъда президент. Аз имам определен вид карти и когато трябва, ще ги покажа. Не е имало гласуване. Не коментирам кой взе решение Касабов да стане президент. Представителят на БФС е Йордан Лечков. По закон. Разбира се! Уставът е ясен! Това, че някой някъде е допуснал грешка... Например в търговския регистър. Аз съм временно изпълняващ длъжността. Уставът е ясен. Много съм наясно. Не ме подценявайте юридически, каза още Йордан Лечков. Той заяви, че Конгрес за избора на нов президент на БФС ще има, когато 1/3 от клубовете го поискат. Ако някой иска да има конгрес, има си ред. 1/3 от клубовете трябва да го поискат. Т

ова е начинът за конгрес, няма друг. Защо да има безвластие? Има закон. Някои решения подписвам аз. За другите подписи не отговарям. Каквото е необходимо го подписвам. Много искате да знаете! Достатъчно ви казах! Това, което зависи от мен, аз го подписвам, каза още Лечков. Той разкри, че води разговори с Борислав Михайлов след подадената оставка.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Лечков трябва да продължи традицията в последните години начело на БФС да е или алкохолик като Перуката или кокаинаджия като него...Вечна слава на поколението футболисти, което завоюва четвъртото място в света през 94-та година и позор на всичкити тях, провалили се след това като ръководители и треньори, свързани изцяло с бандитизма в България.

15.11.2019 23:26:30

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.