• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Страхотни печалби в играта "Еврошанс" на Евробет

Страхотни печалби в играта "Еврошанс" на Евробет

/КРОСС/ Поредна доза четири и петцифрени суми заля играчите на „Еврошанс"

През изминалите десет дни играта „Еврошанс" донесе големи печалби на хиляди играчи от цялата страна.

Късметлия от Хисаря грабна 50 000 лева от „Еврошанс", само срещу залог от 0,50 лв. Топ печалбата се пада в пункта на бул. Христо Ботев № 19 А.

Участник от Нова Загора спечели 10 000 лева. Той е играл за 1 теглене, в което 9 от 10 числа се оказват печеливши. Печелившият талон е пуснат в пункта на Евробет на ул. Петко Енев № 39.

Сериозен удар прави и Шахинер Муса от Бенковски. Благодарение на 8 късметлийски числа, той печели 6 000 лева от „Еврошанс".

Тодор Гологанов от Белене добави в банковата си сметка 5 000 лева. Той е уцелил 9 от 10-те маркирани числа, залагайки на произволно избрана комбинация.

Щастливата серия продължава с 5 000 лева, които зарадваха играч от Кирково, а 2 500 лева отиват в Плевен. Жител на Търговище се сдоби с 2 000 лева от „Еврошанс", а други двама участници от Ловеч и Черноочене ще харчат по 1 600 лева.

„Еврошанс" е вълнуваща и атрактивна игра, предлагаща различни варианти за залог и разнообразие от специални и фигурални залози. Тегленията са на всеки 5 минути, а максималната печалба е 1 МИЛИОН ЛЕВА. 

Не забравяйте, че до 15-ти септември в пунктовете на Евробет продължава ексклузивната кампанията „Има такива печалби", в която имате шанс за над 400 000 лева допълнителни печалби. Повече информация ТУК.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.