• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Могат ли феновете на Левски да спасят отбора

Могат ли феновете на Левски да спасят отбора

/КРОСС/ Могат ли феновете на Левски да спасят отбора, който след неприятностите, които застигнаха бизнесмена Васил Божков и други хора, свързани с финансирането на клуба, е на ръба на финансовия колапс.

"Това, което е много важно да се направи, е да се плати задължението към НАП, което е в размер на 143 000 лева", каза пред БНР Степан Хиндлиян от Националния клуб на привържениците на Левски и допълни:

"Защото една неплатена вноска прави целия борч на Левски към данъчните изискуем на секундата - това са приблизително 4,8 милиона лева", каза той.

"Каквото има събрано при нас, ще го дарим на клуба. И каквото съберем по време на мача, също ще го дарим на клуба за събирането на тази неотложна сума. Аз вярвам, че 7000 човека в "Б" сектор по 20 лв. прави 140 000 лева - не е невъзможна и непостижима цел", отбеляза той.

А следващата вноска?

"Ние сме напълно наясно, че с общите си усилия можем да правим кръпки и да закрепим положението до някакъв период от време, но това не решава дългосрочно проблемите, пред които клубът ни е изправен. Ясно е, че без генерални спонсори, които да влагат сериозни пари, няма как да се получи. Хубаво от друга страна е, че левскарската общност е доста чувствителна, когато има проблеми пред клуба, когато той е опрян до стената, хората се ентусиазират и реагират", посочи още Хиндилян.

Имат ли контакт от клуба с хората, които държат парите на Левски?

"Нямаме такъв контакт, нито през адвокати, нито през посредници. Това е нещо, което и самият изпълнителен директор на клуба г-н Павел Колев обяснява от известно време, че той също няма контакт с тях. Доколкото имаме някаква информация сметките, по които са влизали пари в Левски, са запорирани. Така че дори двамата братя Ганеви, които бяха управители на Националната лотария и които според градските легенди и публичната тайна са хората, които са вкарвали пари в Левски от техния дял, техните сметки са запорирани, категоричен бе председателят на Националния клуб на привържениците на Левскии.

"Ние не сме чули да имат обвинения, но тук трябва да изпаднем в една друга хипотеза и да разсъждаваме по темата - защо това е така", каза още той.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.