• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Мащабно шествие на Левски в центъра на София

Мащабно шествие на Левски в центъра на София

/КРОСС/ Хиляди привърженици на Левски се събраха в столицата, за да тръгнат заедно към Националния стадион.

Феновете участват в поход под надслов „Левски“, ти си всичко за нас“.

„Сините“ запалянковци се събраха пред магазина на Националния клуб на привържениците на бул. „Тодор Александров“ 23.

Феновете тръгнаха към Националния стадион „Васил Левски, където от 14:45 ч. ще се играе дербито с ЦСКА-София.

Левски е най-обичаното нещо в държавата. Това заяви старши треньорът на баскетболния Левски Лукойл Константин Папазов на днешното шествие на „синия“ клуб.

„Левски е най-голямата партия, не го казвам като конкуренция на управляващите, а като брой хора, които могат да тръгнат за някаква кауза. Левски е кауза, Левски е най-сладката болест – човек, когато е болен, мисли, че е нещо лошо, когато си болен от Левски, това е награда“, завърши той.

Мисля, че оттук нататък ни предстоят само хубави дни. Това заяви изпълнителният директор на Левски Павел Колев.

„Благодарен съм на хората, това са дните, в които не само България, а целият свят ще разбере каква е разликата между Левски и останалите клубове у нас – тя се видя ясно в тези 48 часа, в които хора, които трудно свързват двата края, отделят от насъщния си хляб за клуба. Аз мисля, че в този труден момент клубът ще намери своята идентичност и ще се свърже със своите фенове“.

Походът е организиран от ПФК Левски и Националния клуб на привържениците на Левски.

По-рано тази седмица от клуба уточниха, че това не е планирано като ултрас шествие, а поход в името на Левски и призоваха феновете да не се поддават на каквито и да е било провокации.

В петък ръководството на Левски призовава за подкрепа на любимия отбор на старта на пролетния полусезон, но без прояви на агресия, насилие, расизъм и ксенофобия и използването на асоциирани с тях символи, тъй като те могат да донесат допълнителни тежки наказания и финансови санкции от БФС на клуба.

 

*Снимки: БГНЕС

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Никога няма да видите и в нашите медии, че бедна и мачкана от нашите стратегически партньори КУБА е изготвила лекарство срещу короновируса. Ние обаче чакаме Брадърите, които шпионират света повече от 40 години да ни оправят. Cuba fournit un médicament efficace pour lutter contre les effets du coronavirus En savoir plus sur RT France : https://francais.rt.com/international/71318-cuba-fournit-medicament-efficace-pour-lutter-contre-effets-coronavirus МЪРША СМЕ БИЛИ И ОСТАВАМЕ ТАКИВА.

16.02.2020 05:11:17

Анонимен

А това какво крещяха тези млади хора можете да видите в една свободна медия, не в крос . ЛЕВСКАРИТЕ: „БОЙКО БОРИСОВ ПЕДЕР@СТ! БОЙКО, К_РВО!“ /ВИДЕО/ https://svobodnoslovo.eu/%d0%bb%d0%b5%d0%b2%d1%81%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b1%d0%be%d0%b9%d0%ba%d0%be-%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%81%d0%be%d0%b2-%d0%bf%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d1%80%d1%81%d1%82-%d0%b1/

16.02.2020 05:07:10

Анонимен

Мизерната участ на перничани и всички безобразия на властта, корупцията не успяха да съберат на митинга организиран от Възраждане повече от 1000 човека. Фудболните запалянковци , все млади хора, организираха далеч повече. Това е абсолютната, смазваща истина за пословичното българско безхаберие, за едно общество, лишило се от национално достоинство. Изчезваме като нация, но държим да доказваме на света колко сме жалки.

16.02.2020 05:03:57

Анонимен

Защо сте пропуснали възгласите на левскарите пред министерския Му съвет, свеждащи се основно до възхвалата на вожда по следния начин: "Б.Б. Педераст, Педераст..."

15.02.2020 15:43:01

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.