• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Мачовете от Лига Европа ще започват с минута мълчание в памет на Емилио Сала

Мачовете от Лига Европа ще започват с минута мълчание в памет на Емилио Сала

/КРОСС/Време е за най-интересната част от Лига Европа - фазата на директните елиминации. 1/16-финалните сблъсъци започнаха още във вторник с минимална победа на "Фенербахче" над "Зенит" Санкт Петербург, а днес каналите на bTV Media Group ще излъчат на живо още четири от най-вълнуващите съперничества в тази фаза на турнира. Започват излъчванията в 19:55 ч. с БАТЕ Борисов - "Арсенал" по bTV Action. "Артилеристите" са сред фаворитите за спечелването на трофея. Съставът на Унай Емери обаче показва колеблива игра в мачовете срещу големите си конкуренти в Англия и може да се окаже, че пътят към Шампионската лига минава единствено през спечелването на купата във втория по сила европейски клубен турнир. В момента "Арсенал" се намира на пето място във Висшата лига, на точка зад четвъртия "Манчестър Юнайтед".

Шампионатът в Беларус все още не е подновен, а играчите на Алексей Бага нямат официален мач от два месеца.

Отново от 19:55 ч. "Рапид" Виена е домакин на "Интер", а срещата е по RING. В лагера на "нерадзурите" има голям трус. Вчера бе отнета капитанската лента на Маури Икарди заради протакането на преговорите за нов договор. Аржентинският голмайстор се вбеси и отказа да пътува с тима за Виена. Лентата ще бъде на ръката на вратаря Самир Ханданович. Освен Икарди, Лучано Спалети няма да може да разчита на наказаните Марсело Брозович и Милан Шкриняр. Добрата новина за треньора е, че "Рапид" не е играл официален мач от 16 декември заради паузата в австрийското първенство. Отборът на "Интер" е трети в Серия "А", но изостава на 9 точки от втория "Наполи".

Двата отбора са се срещали два пъти и са си разменили по една победа. "Спортинг" Лисабон приема "Виляреал" от 22 ч. по bTV Action. При различни обстоятелства този двубой можеше да бъде сред най-равностойните, но в момента Жълтата подводница е в зоната на изпадащите в Ла Лига, а през уикенда на водения от Хавиер Калеха тим му предстои тежко домакинство на "Севиля".

"Лъвовете" са на четвърто място в Португалия, на 7 точки от третия "Брага" и винаги са готови за шоу на европейската сцена.

В 22 ч. по RING ще бъде излъчена срещата "Цюрих" - "Наполи". "Партенопеите" също са считани за фаворит за трофея. Те имат илюзорни шансове за титлата в Италия, а единствената загуба на неаполитанците в последните пет мача е от "Милан" в турнира за Купата на Италия. Швейцарският тим се намира на 4-о място в местното първенство, като след подновяването му има победа и загуба. Двата отбора се срещат за първи път, а треньорите ще могат да разполагат с най-добрите си играчи, защото няма контузени или наказани.

Всички мачове от Лига Европа ще започнат с минута мълчание в памет на Емилиано Сала!

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.