• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Huawei показа силата на 48-мегапикселовата камера на P30 lite с двуметров принт в новата галерия nOva Art Space

Huawei показа силата на 48-мегапикселовата камера на P30 lite с двуметров принт  в новата галерия nOva Art Space

/КРОСС/ Huawei показа на живо най-новото попълнение от своята лайфстайл серия P - Huawei P30 lite. Това се случи на специално събитие в новата софийска галерия nOva Art Space, където сред експонатите бяха арт принтове на популярния визуален артист Калоян Тошев, заснети в среда от фотографа Димитър Караниколов само с P30 lite.
Най-впечатляваща бе огромна разпечатка на портретна фотография на Калоян на фона на неговите творби, която бе отпечатана с впечатляващ детайл в размер 2 на 2 и половина метра. Това е възможно благодарение на иновативната 48-мегапикселова камера на P30 lite. Тя позволява направените снимки да се отпечатват като HD постери във формат до 2,8 Х 2,1 метра с резолюция от 72 точки на инч (dpi), като изображенията са със запленяваща острота, цветност, яркост, дълбочина и изразителност. Разбира се, младите потребители могат лесно да превръщат снимките си с P30 lite в постери в желания от тях размер. В галерията бяха показани красиви арт разпечатки в A3 формат.

„Благодаря много на Huawei за поканата да участвам в тази инициатива. Много харесах концепцията - Димитър Караниколов да снима мои творби с новия смартфон P30 lite.  Смятам, че технологиите и изкуството винаги са вървели ръка за ръка.", сподели Калоян Тошев по време на събитието.

Камерата на Huawei P30 lite разполага с иновативен CMOS сензор, съдържащ в себе си 48 милиона пиксела - уникално постижение дори за динамична индустрия като мобилната фотография и поредното предизвикателство, което Huawei отправя към „правилата" в тази сфера, които иска да пренапише.
Интелигентна тройна AI камера на Huawei P30 lite разпознава 22 сцени и обекти, което помога на любителите фотографи да създават страхотни кадри. Телефонът разполага и с 24MP предна камера, която също разпознава 8 сцени за перфектно селфи при всякакви условия. Предната AI камера разпознава и различни полове и възрастови групи и прилага оптимално разкрасяване за различните хора.

Новият смартфон идва с DewDrop дисплей с 6.15-инчов диагонал и супер тънки рамки с 84% съотношение между екран и тяло. Мощният процесор Kirin 710 спомага за високата ефективност и производителност на P30 lite, който има 4GB RAM и 128GB вътрешна памет, и идва с EMUI 9.0.1, базиран на Android 9.0. Батерията с капацитет 3340mAh издържа цял ден далеч от контакта, и се зарежда от 0 до 41 процента за по-малко от 30 мин.
Телефонът се предлага в три страхотни цвята - син (Peacock Blue), черен (Midnight Black) и бял (Pearl White).
P30 lite вече е на пазара с атрактивни планове в мрежата на A1, Telenor и Vivacom, както и в свободна продажба на цена от 699 лв.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.