• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Цветът на 2019 - да го поканим в интериора

Цветът на 2019 - да го поканим в интериора

/КРОСС/ Този великолепен микс носи усещането за повече топлина, оптимизъм и надежда, че животът ще бъде по-безгрижен и по-радостен. Вече 20 години Пантон обявява т.нар. цвят на годината, проследявайки тенденциите в различни сфери от живота – от модата през интериорния и продуктовия дизайн до индустрията на развлеченията и графичните символи на съвремието. Това е обследване на експертно ниво и с много широк спектър. През годината се наблюдават модните дефилета, пътуващите по света изложби, спортните събития, популярните дестинации за пътуване, филмите, които са в процес на заснемане, за да излезе на сцената главният герой – цветът на предстоящата година.

Living Coral е описван като „утвърждаващ живота нюанс на оранжевото със златни отблясъци“. Как да го включим в дома, за да влезем първи в тренда, който ще ни залее през новата година? Нека да не бързаме да боядисваме някоя от стените в оранжево, а да помислим как ни въздейства този цвят и кое е най-подходящото място и най-адекватната форма да го включим във всекидневната си среда.

Може би най-добре е да си поиграем на декоратори и да заложим на акцентите в интериора – малките аксесоари, посудата, наметалата и възглавничките, кърпите или халатите за баня, осветлението. Какво да очакваме като въздействие върху сетивата ни?

Според интериорните специалисти Living Coral дава усещане за повече топлина в модерните и по-семплите интериори. Ако се комбинира с матови повърхности и естествени материи и материали пък, ще внесе рустикално усещане в дома. Палитрата от земни тонове ще го открои по изискан начин, като създаде атмосфера на спокойствие, комфортна за обитаване.

Неутралните тонове като камък, пясък, скала, различните нюанси на светлосивото с акценти от бяло и черно за по-категорична визия са идеалната рамка, в която цветът на годината ще „заблести“ като примадона на интериорната сцена.

Един по-индустриален декор пък, с наличието на метални елементи, ще извади златните полутонове в Living Coral и ще придаде на интериора софистицирана визия. Този жив и динамичен цвят не по-зле се поставя и в рустикалните интериори, както и в стилистиката на шаби-шик. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.