• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

По горещите следи на една лъжа

По горещите следи на една лъжа
Как Джамбазки и ВМРО не отхвърлиха Истанбулската конвенция

/КРОСС/ Така наречените войводи се правят на патриоти у дома, но в Брюксел гласуват заедно с либералите и джендърите, пише вестник Галерия.
Твърде агресивно и далеч преди началото на официалната кампания за евроизборите ВМРО върти телевизионен клип с Ангел Джамбазки. Впрочем Джамбазки тече отвсякъде, гостува във всяко второ предаване и буквално задръства и без това задръстения ни ефир. Няма нищо лошо в това млад, амбициозен и очевидно свръхактивен човек да се бори за национални каузи и патриотични идеи. Стига в същото време да е коректен към тези, които засипва с обещания, и всичко да не е обикновена демагогия.
Цялата си кампания за нов мандат като депутат в Европейския парламент Джамбазки всъщност гради върху една опашата лъжа, а именно че е последователен борец срещу Истанбулската конвенция. В същото време електронна справка от сайта на Европарламента показва, че европатриотът и колегата му от групата на консерваторите Николай Бареков не попадат в списъка на консерваторите, които са гласували против третия пол, гей браковете и против това децата на България да имат нормални майка и баща. Излиза, че ВМРО започва кампанията си с опашата лъжа, която пишман войводите смятаха, че няма да лъсне.

Източник: в-к Галерия

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Говорит Москва

Fake news, няма линк, голо твърдение

02.05.2019 09:09:20

Анонимен

Като пишете такива статии, слагайте и връзка към документа, който са гласували и как. Така написано изглежда лековато.

01.05.2019 09:00:34

Анонимен

Бих допълнил последния коментирал: "... с добро.".

25.04.2019 20:38:59

Анонимен

Абе не е фашист, нито измет, но е поредният тарикат, докопал власт и финанси! Затова бг политиците не се помнят от никого.

25.04.2019 07:20:31

Анонимен

Фашиста Джамбазки , евразийската измет , евродепутат благодарение на откраднатите от КТБ пари , дружката на Дудука та тоз боклук мразещ всичко европейско иска отново да лапа евра .... няма такъв срам ...

24.04.2019 17:24:53

Анонимен

Абе кво стана в таз нашата България , разни нищо правещи хора , обикновени фашизоиди да се наричат ПАТРИОТИ .... а всъщност са обикновенни идиоти .

24.04.2019 17:19:33

Анонимен

В България всички са патриоти. На масата. На по ракийка. И настава голямо тупане по гърдите. Като свърши ракийката и салатката, патриотите вече не са това, което бяха! Ако пък недай си Боже трябва да се изправят очи в очи и да защитят патриотичното, за което се тупат в гърдите, избегали са! Така и с Джамбазки. Разликата с ракийката и салатката са евромангизите.

24.04.2019 17:07:37

Анонимен

Само във Възраждане са истинските патриоти. За тях трябва да се гласува вместо за преялите пишпан патриоти.

24.04.2019 10:40:53

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.