• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Световната премиера на "Гробище за домашни любимци" смрази посетителите на кинофестивала SWSX в Остин, Тексас

Световната премиера на "Гробище за домашни любимци" смрази посетителите на кинофестивала SWSX в Остин, Тексас

/КРОСС/ В събота, 16 март, на един от най-престижните световни кинофестивали South by Southwest (SXSW) се състоя световната премиера на Гробище за домашни любимци.

Екранизацията на едноименния бестселър от автора на То Стивън Кинг предстои да смрази кръвта на българските кинозрители на 5 април.

Звезди, критици и обикновени зрители, които имаха възможност да присъстват на събитието в Остин, Тексас, определиха Гробище за домашни любимци за една от най-добрите адаптации по произведение на Краля на ужаса.

Смразяващ, изключително напрегнат, пълен с изненади и със страхотна актьорска игра, където ярко се откроява младата Жуте Лорънс, са само част от суперлативите, които получи филмът.

Сред гостите на премиерата беше и творческият екип на филма в лицето на актьорите Джейсън Кларк, Ейми Саймец, Жуте Лорънс, Алиса Брук Левин и малките близнаци Хюго и Лукас Лавоа, режисьорите Денис Уидмайър и Кевин Кьолш и продуцентите Лоренцо ди Бонавентура, Марк Варадиан и Стивън Шнайдър.

Гробище за домашни любимци разказва за ужаса на едно семейство, което научава, че понякога смъртта е за предпочитане. Д-р Луис Крийд (Джейсън Кларк), заедно със съпругата си Рейчъл (Ейми Саймец) и двете им малки деца, се мести от Бостън в красива стара къща в провинциален Мейн. Когато в семейството се случва трагедия, Луис разбира колко далеч е склонен да стигне човек, за да задържи смъртта далеч от най-близките си. Отчаянието завлича съкрушения баща надолу по саморазрушителна спирала. В края на която лежи мистериозно древно гробище със свръхестествената сила да връща живот от отвъдното. Но цената за това ще се окаже ужасяваща.

Режисьори на Гробище за домашни любимци са Денис Уидмайър и Кевин Кьолш (Starry Eyes). Филмът е по идея на Мат Гройнбърг, а сценарият е на Джеф Бюлер по едноименния роман на Стивън Кинг. Продуценти са Лоренцо ди Бонавентура, Марк Варадиан и Стивън Шнайдър. Ще посетим Гробище за домашни любимци само в кината от 5 април 2019 г.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.