• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Победителят, грабнал близо 1 милион лева от „Еврофутбол" : „Това е сбъдната мечта“

Победителят, грабнал близо 1 милион лева от „Еврофутбол" : „Това е сбъдната мечта“

/КРОСС/ На 25.02.2019 г. В. З от Враца грабна най-голямата в историята на спортните предвиждания печалба от близо 1 милион лева от „Еврофутбол". На 23.02. той заложи 200 лева за 18 мача в права колонка в пункт на ул. "Кръстьо Българията" №18. Три дни по-късно на официална церемония в централата на компанията той получи символичен чек, а малко по-късно сумата от 956 892 лева му бе изплатена. Ето какво каза майсторът на спортни предвиждания само няколко минути след това.
Добре дошъл в централния офис на „Еврофутбол". Вие сте наистина един огромен майстор на спортните предвиждания. Какво беше първото усещане, когато разбрахте, че печелите близо един милион лева?

В.З. Благодаря ви! Основното, което почувствах беше удовлетворението, за това, че съм познал крайните изходи на толкова мачове, което за мен е едно голямо удоволствие. Това е мое хоби! Когато играя „Еврофутбол" го правя, защото това ми доставя удоволствие, без да ме напряга и без да се притеснявам от евентуалния краен изход на всеки един от мачовете.
Как се познават всъщност 18 мача в права колонка? Има ли късмет тук изобщо или това е стойностна преценка предварително, която правите за всеки един мач ? Следите ли статистика?
В.З. Разбира се, късметът е огромна част от всяко едно постижение, от всеки един успех в „Еврофутбол", както и във всички останали игри. Но, за да се стигне до него, е необходимо човек да има и доста познания. При мен това се изразява в едно неангажиращо запознаване с резултатите на всички мачове на планетата. Имам около 25 спортни програми, които дават всички мачове по света. Обикновено си избирам най-интересните, които проследявам изцяло, а другите ги следя повече като резултат. Но, винаги в основата стои, че съм се запознал със състоянието на двата отбора, което се изразява в моментната им форма, в отсъствието на определени важни фигури, които понякога имат незаменим характер, като наказани, контузени и т.н. Следя изявите на всеки един отбор как се представя като домакин, съответно като гост. Въобще правя обстоен анализ на двата отбора. Важно е да отбележа и целите - кой какво преследва в играта и това също има влияние на моята преценка.
Освен т. нар. „топ първенства" на Англия, Испания, Италия, Франция, Германия вие сте играли също мачове от Турция, Чехия, Румъния. Това са не толкова популярни и може би не толкова лесни за предвиждане мачове или е точно обратното?
В.З. Аз имам чешки спортен телевизионен канал, както и румънски. В печелившото предвиждане имам и мач от Дания. Това е един мой любим отбор Мидтиланд, където играе Божидар Краев, който е врачанин. Той е бивш играч, израснал в Ботев - Враца, после премина в Левски. Следя ги и тях, защото и там има интересни мачове и резултати.
Е.- Кое е по-трудно за предугаждане? Датската Суперлига, турската или испанската Примера Дивисион?
В.З. Във всеки един мач може да има изненада! Следя ги всичките, както и Испания. Барселона е моята слабост, където играе, бих го нарекъл - най-великият в нашата епоха футболист - Лео Меси. Направо е излишно да се споменават неговите качества. Тъй като той вече мина 30-те, с тъга очаквам деня, в който той ще напусне футбола, защото футболът ще загуби част от своя чар с неговото отсъствие.
Като негов фен, гледали ли сте го до сега на живо? Ако не сте, възнамерявате ли с част от парите от тази печалба да отидете и да го гледате, и защо не на Ел Класико?
В.З. Не съм ходил до сега, но е възможно да го направя.
Това все пак ще бъде една ваша осъществен мечта.
В.З. Да, така е.
Понеже говорим за Вашите мечти - за какво си мечтае един човек, когато е постигнал нещо толкова голямо и значимо в резултат на дългогодишен труд?
В.З. Основното е, разбира се да са живи и здрави децата, семейството и да се успява!
Как ще реализирате тази печалба от близо 1 милион лева? Имате ли вече планове или изчаквате да мине емоцията и след това?
В.З. За сега още не съм сигурен, но мисля, че ще се справя някак (смее се).
Казахте за Божидар Краев, неговият баща също е футболист, той е първият човек, който го е насочил към футбола. Предполагам, че сте фен на родния Ботев - Враца?
В.З. Голям!
Този сезон вече имате доста силно представяне в средата на бг първенство. Следите ли Българското първенство и залагате ли за него?
В.З. Следя го и залагам от време на време. Тогава, когато намеря своя мач. Действително във Враца се изгради един много добър отбор, който като новак в Първа професионална футболна лига се представя на едно доста добро равнище. Смятам, че ръководството на клуба положи много добри усилия в тази насока. Кметът, който е председател на футболния клуб, е бивш заместник министър на спорта и е спортен човек. Това нямаше как да не се отрази и върху организацията, която той създаде.
Използвате само знаци „1" и „2" - това случайно ли е?
В.З. Рядко съм слагал знакът „Х", тъй като за мен специално това е рисков знак. Преценявам възможностите на двата отбора с оглед един радикален резултат - или 1-ца или 2-ка. Трудно ми е да посоча „Х", освен когато знам много добре, че мачът е без значение за двата отбора и е съвсем нормално да го изиграят формално.
Следяхте ли всеки един от тези 18 срещи как завършва или просто изчакахте да приключи и последния и тогава проверихте фиша?
В.З. Следях и гледах част от европейските мачове на големите първенства. Специално за другите - Чехия, Румъния и Дания не ги гледах. В интерес на истината, за да разбера, че имам печалба, ми се обади букмейкърката. Тя ме информира и няма да скрия, че я очаквах да ми се обади.
Според Вас каква е формулата успеха?
В.З. В зората на моята дейност като участник в игрите, организирани от „Еврофутбол", когато погледнех стотиците мачове все ми се струваше, че поне на половината от тях можех да позная резултата. И когато така наивно започнах да играя, установих, че именно „най-лесните", най-трудно излизат. Ключът към успеха е да се успее да се подбере от тези няколко стотици на вид лесни мача точно тези, които ще излязат, което е изключително трудно като задача.
Какво бихте пожелали на нашите участници?
В.З. Пожелавам разбира се успех, да се запознават със състоянието на всеки от отборите за всяка една среща, да играят понякога и с риск, но разумно!
Благодаря ви. Пожелаваме ви да сте жив и здрав и със здраве да си харчите печалбата!
В.З. Благодаря и аз на всички!

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.