• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Iron Maiden идват у нас за Hills of Rock 2018

Iron Maiden идват у нас за Hills of Rock 2018

/КРОСС/ Фестивалът Hills of Rock се завръща догодина на 20 и 21 юли. Той ще се проведе отново на Гребния канал в Пловдив. Фестивалът е ежегоден и е част от програмата на „Пловдив 2019".

В рамките на Hills of Rock 2018 британските метъл величия Iron Maiden ще изнесат самостоятелен концерт на 22 юли. Лайфът е допълнение към фестивала и за него ще се продават отделни билети. С новия формат Hills Exclusive ще се представят специални концерти на световно известни артисти извън фестивалните дни.

По повод 16-тия студиен албум „The Book of Souls" Iron Maiden поемат на път с поредица от концерти в Европа догодина. Световното турне „Legacy Of The Beast" ще постави началото си в Талин, Естония на 26 май и ще завърши в O2 Арена в Лондон на 10 август.

Концепцията за „Legacy Of The Beast" е вдъхновена от едноименната мобилна игра и комикс на Maiden. Дизайнът на сцената ще е зрелищен. Там ще оживеят няколко различни съединени „свята", а сетлистът ще включва голяма част от хитовете на групата, както и изненади от по-късните албуми.

„Ще има много изненади. Не искам да издавам всичко в момента, но работим върху няколко различни сценични дизайна, запазвайки традиционните Iron Maiden. Надяваме се да подарим на феновете ни, които дойдат да видят това наистина много специално шоу, едно фантастично изживяване", сподели миниджърът на Iron Maiden Род Смолууд.

Съвсем скоро се очаква информация кои банди ще се включат в Hills of Rock 2018.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.