• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Хиляди рецепти в битка за наградите на майонеза „Краси”

Хиляди рецепти в битка за наградите на майонеза „Краси”

/КРОСС/ В осмото издание на кулинарния конкурс „Спечели с рецептите на „Краси" бяха получени 17 894 рецепти на ястия с майонеза. Феновете на вкусната надпревара тази година се състезават за 20 уреда за готвене на пара с марка Philips.

Кои късметлии ще се зарадват на наградите ще научим на 2 декември, когато в присъствието на нотариус ще бъдат изтеглени победителите за 2015 година, а имената им ще бъдат огласени на сайта на конкурса и във фейсбук. Досега повече мъже са печелели първенството. Първите 4 издания са напълно доминирани от силния пол с победителите Светослав Славов, Нено Дянков, Дичо Ташев и Васил Божилов. Пробивът на дамите в кулинарната надпревара започна с Весела Стоицев, която грабна наградата с „Парфе от тиквен мус" през 2012 година.

Получените кулинарни предложения и любими рецепти с майонеза за цялата история на конкурса са вече над 100 000.

Конкурсът на майонеза "Краси"има своите верни почитатели и за осемте години, в които се провежда, се утвърди като очаквано и предпочитано събитие за феновете на марката-лидер на пазара на майонеза у нас.

Тази година донесе голямо признание на майонеза "Краси", която получи престижния приз "SUPERBRANDS". Глобалната организация Superbrands, призната като водещ световен независим арбитър, определи пловдивската марка сред тези, които се отличават и доминират над останалите на националния пазар.

2015 г. донесе и наградата "Любима марка" на майонеза "Краси" в цели два раздела на националната класация на потребителите - "Млечни продукти" и "Българска марка". Това е признание, което потвърди, че марката „Краси" е изградила отлична репутация и предлага значителни предимства в сравнение с конкурентите.

Пловдивската майонеза е доказала своите качества през последните две десетилетия и е предпочитаната марка, запазила традиционния български вкус.

Собствeникът на компанията Димитър Консулов подчерта, че са важни наградите, но по -важно е доверието на потребителите, които със своя избор направиха именно „Краси" най-продаваната майонеза у нас.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.