• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Малинов на събора край яз. Копринка: Въпросът дали съм шпионин е смешен!

Малинов на събора край яз. Копринка: Въпросът дали съм шпионин е смешен!

/КРОСС/ Тази година Националиният събор на русофилите е под мотото „Европа е по- силна с Русия". Това е 16- ти пореден събор, който се провежда край язовир Копринка. Събитието се провежда на фона на шпионските скандали, в които бяха замесени представители на движение „Русофили". Вследствие на това двама Николай Малинов и ген. Леонид Решетников получиха обвинения. Николай Малинов е обвиняем в организиране на престъпна схема за изпиране на пари и финансиране на мероприятия, които засягат националната ни сигурност. Обвинението вече му е повдигнато, освободен е от ареста и е с гаранция от 50 000 лв. Той е със забрана за напускане на страната.

По време на събора се събират подписи в подкрепа на председателя на движението „Русофили" Николай Малинов. На събора Малинов коментира, че въпросът дали е шпионин, е смешен. „Няма нито един факт, който да се коментира в тази посока; а това че ние сме правили планове да налагаме свои идеали и ценности в обществото - няма нищо по-естествено в едно демократично общество това да се случва" каза Малинов пред бгнес.

„Неадекватни и неактуални са коментарите и изказванията на Великобритания и САЩ, тъй като няма шпионски скандал, няма шпионство. Всички мои тези можете да прочетете още миналата година в книгата ми „Позиция".Тези позиции са защитавани от мен публично, какво шпионство? Контактите ми в Русия ли са тайни, или контактите в България са тайни?", попита Малинов. „Абсурдно е да коментираме темата „шпионство", можем да коментираме цели и идеали, които ние отстояваме, и сме ги отстоявали единствено и само по законен начин", уточни Малинов.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Кучетата си лаят, Керванът си върви.

17.09.2019 10:09:41

Анонимен

Какъв шпионин си ти бе Малинов , ти си един обикновен русороб или казано с други думи руски еничар и майкопродавец

16.09.2019 09:25:42

Анонимен

няма такъв въпрос, а обвинение, прочетено в НС от главния прокурор.

15.09.2019 07:44:23

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.