• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

В Sofia Ring Mall започва реденето на най-големия пъзел в света

В  Sofia Ring Mall започва реденето на най-големия пъзел в света

/КРОСС/ По Коледа наистина се случват чудеса, а този месец в Sofia Ring Mall те са в изобилие! Малки и вече пораснали фенове на Дисни и тематичните пъзели ще имат възможността да се включат в сглобяването на най-големия в света Ravensburger, който има рекордни Гинес размери - съдържа 40 320 елемента, широк е почти седем метра и около два метра висок! А мисията по нареждането му е в ръцете на всички посететели на мола и е с благотворителна цел - подкрепа на две талантливи деца-пианисти.

В търговския център в полите на Витоша вече е изградено специално място за редене на пъзела, където до 22 декември всички ентусиасти ще трябва да са сглобили 40 320-те елемента. Всеки желаещ ще получи парченца от пъзела в отделни торбички, в които са части от него. Едва когато всички части се съберат, най-големият пъзел ще бъде завършен и ще разкрие паметните 10 сцени от най-емблематичните Disney филми като „Снежанка", „Фантазия", „Дъмбо", „Бамби", „Пепеляшка", „Питър Пан", „Книгата за джунглата", „Малката русалка", „Красавицата и звяра" и „Lion King".

Нека всички участваме и сглобим огромния пъзел. Така ще помогнем на двама млади талантливи музиканти от фондация "Енчо Керязов" да участват в международни музикални състезания и да сбъднат мечтата си.
Средствата ще бъдат дарени от мола по време на прекрасна церемония на 22 декември. Ще можем да чуем младите виртуози, които завладяват международни музикални сцени и носят слава за България по време на големия благотворителен концерт, който ще се проведе същия ден в Sofia Ring Mall.

С тези две великолепни събития Sofia Ring Mall продължава мисията си да организира ексклузивни ивенти, да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти, както и да затвърждава своята корпоративна социална отговорност.

Развитието на сглобяването на най-големия пъзел можете да следите на официалния сайт на Sofia Ring Mall.
Повече информация ще намерите тук: https://www.sofiaring.bg/bg/event/christmas-activities

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.