• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Huawei официално представи в София най-новите си флагмани Mate 20 и Mate 20 Pro

Huawei официално представи в София най-новите си флагмани Mate 20 и Mate 20 Pro

/КРОСС/ На 22 октомври екипът на Huawei Bulgaria официално представи на стилно събитие в The View най-новите си модели Mate 20 и Mate 20 Pro, заедно със старта на продажбите им на нашия пазар.

На 22 октомври със стилно събитие Huawei Bulgaria официално представи пред българските медии едни от най-дългоочакваните смартфони на годината - Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro. Така глобалния бранд беляза и официалния старт на продажбите в България, която е една от първите държави в Европа, в която тези флагмани могат да станат част от ежедневието на феновете си. Само шест дни след официалното им представяне в Лондон, те са налични в мрежите на A1, Vivacom и Telenor, в Технополис и в търговската мрежа на Polycomp, а след още няколко дни ще са налични и в Техномаркет. Цените на съответните модели, могат да се проверят в официалните сайтове на трите телекома.

На фона на залязващо слънце и вдъхновяваща гледка към София, Huawei Bulgaria ни показа защо Mate 20 Pro е олицетворение на думата „иновация“. Той показва ключови иновации във всички измерения, в които потребителите търсят стойност при избора си на ново устройство - скорост, батерия, камера, сигурност и дизайн.

Едночиповата 7nm система Kirin 980 предоставя 75% по-висока производителност на централния процесор в сравнение с предишната 10-нанометрова технология, а интелигентното управление на 8-те ядра води и до още по-добрата енергийна ефективност на батерията с още по-голям капацитет от 4200mAh. Заедно с вече двойната невронна мрежа и графичния процесор Mali-G76 с поддръжка на AI clock boosting, цялостната изчислителна мощност на mate 20 Pro е от порядъка на лаптоп, базиран на Intel Core i5-7300. Батерията на Mate 20 Pro е не само голяма, тя поддържа Super Charge технология от ново поколение, с мочност на заряднотото устройство от 40W, която може да зареди смартфона от 0 до 70% само за 30 минути. Иновация е и най-бързата технология за безжично зареждане, но най-много симпатии печели технологията за обратно безжично зареждане, благодарение на която можете да споделите заряда си и с друг телефон, само като го доближите до Mate 20 Pro.

                               

Mate 20 Pro е и първият в света 4.5G смартфон с 1.4Gbps скорост на сваляне, което го прави готов за бъдещите мобилни мрежи, в които ще теглим 2GB видео за 10 секунди. Десет пъти по-точно е и геопозиционирането, благодарение на Dual Frequency AI Satellite-Selection GPS (L1 и L5).

Гостите бяха впечатлени още от иновативните технологии за отключване – чрез сензор за пръстови отпечатъци, вграден в дисплея, и чрез 3D лицево разпознаване, работещо в почти пълен мрак, благодарение на позиционираната в прореза инфрачервена камера, която прави мапинг от 30 000 точки на лицето.

Mate 20 Pro привлича и със своята тройна Leica камера, също от ново поколение, която включва ултраширокоъгълен обектив с обхват на зрителното поле от 107 градуса, и позволяваща макро снимки с отличен фокус, направени от едва 2,5см разстояние. Новият Master AI предлага огромен набор от режими, разпознавайки 1500 сценария на снимане в 25 категории, вече в различни сегменти от снимката – например пейзаж на фона и портрет в центъра. С него можете дори да видите калориите на храната от кадъра или да разберете към коя забележителност сте насочили камерата си.

Наситено с иновации е и видео направлението, позволяващо заснемането на видеа във формат 21:9, със силно подобрена видео стабилизация и множество артистични режими – например герой в цвят на монохромен фон. Вече всеки може да прави творчески клипове с усещането за истинско кино.

Моделът е със сертификат IP68 за защита от прах и вода, EMUI 9, базиран на Android P, и бече безжичен PC mode, даващ възможност за презентиране от телефона без никакви кабели на голям екран. На българския пазар се продават цветовете Twilight, Black и специалният Midnight Blue, чиято текстура неутрализира пръстовите отпечатъци.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.