• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

М. Миков: Цялата държавна машина трябва да подкрепи най-силната българска кандидатура - Ирина Бокова

М. Миков: Цялата държавна машина трябва да подкрепи най-силната българска кандидатура - Ирина Бокова

/КРОСС/ „Ирина Бокова има всички необходими качества. Сега трябва да се ангажира цялата държавна машина, за да подкрепим най-силната българска кандидатура и да стигне страната ни до успех". Това заяви пред журналисти в парламента председателят на НС на БСП Михаил Миков. По думите му правителството трябва да ангажира нашите посланици с усилена работа, за да може България да постигне добър резултат и признание на това високо място. 

Миков обясни, че отдавна има решение за кандидатурата на Бокова и е било въпрос на време само да се изпрати писмото. „Оттук нататък предстои работа и осигуряване на подкрепа", категоричен бе лидерът на левицата.

Помолен да коментира изявления на представители на АБВ, че има посланици на България, които са работили в ущърб на кандидатурата на Ирина Бокова, Миков заяви, че източниците на тази твърдения трябва да дадат повече информация. По думите му те имат възможност за това, тъй като са от управляващото мнозинство и могат да говорят с външния министър.

Във връзка с казуса КТБ и новите разкрития около него, Миков заяви, че те трябва да се случват. По повод фигуриращите 1 млн. лв. на БСП - Варна, председателят на БСП заяви, че е възложил вътрешна проверка. Той обясни, че по първа информация областната организация на левицата не е имала такива пари. Той заяви, че ще се искат от синдиците всички документи, на база на които е направено това твърдение.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.