• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Постоянното представителство на РФ в НАТО: Алиансът се опитва да създаде нова „линия на конфронтация“ с Русия в Черно море

Постоянното представителство на РФ в НАТО: Алиансът се опитва да създаде нова „линия на конфронтация“ с Русия в Черно море

/КРОСС/ НАТО се опитва да създаде нова „линия на конфронтация“ с Русия в Черно море. Това заяви постоянното представителство на РФ в алианса, коментирайки речта на зам.-генералния секретар на НАТО Александър Вершбоу в София на 22 април, в която той призовава за увеличаване на военните възможности на алианса в региона в рамките на така наречения твърд подход към сигурността в Черно море, предаде ТАСС.

„Така нареченият твърд подход към сигурността в Черно море – това не е нещо друго, а опит за създаване на нова линия на конфронтация в черноморския регион под предлога за митичната „руска заплаха“. Всичко това противоречи на основополагащите интереси на страните с излаз на Черно море, включително и членове на НАТО. Това не е наш избор. НАТО трябва да разбира, че Русия ще предприеме всички необходими мерки, за да неутрализира възникващите заплахи“, заяви постоянното представителство на РФ в алианса.

„Опитвайки се да се защити от несъществуващата руска заплаха, НАТО понижава възможностите си за защита от реалните заплахи за сигурността“, отбелязаха още от представителството.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Много добре ви разбирам,но руснаците са наи-вярвашия народ сега и забележете те са православни.България е правослана държава.А които отрича това нещо се обръкал.Православието е наи-близко до Бога. Руския народ и през комунизма е бил по-вярваш даже от гърците но това неможе да го знаете .Ако не познавате руската душа.

26.04.2016 23:18:37

Анонимен

Малоумници!!! Някой да ми каже ,има ли разлика между комунист и капиталист??? Честно казано НЯМА!!!

26.04.2016 21:55:16

Анонимен

боже от кога комунист говори за религия ,НАЛИ ТЯ БЕШЕ ОПИУМ ЗА НАРОДИТЕ СПОРЕД КОМУНИСТИЧЕСКАТА ИДЕОЛОГИЯ.КОМУНИСТ ДА СЕ ЧЕРКУВА И СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИК ЗАЩИТНИК НА РЕЛИГИЯТА -ТОВА Е НАГАЖДАЧЕСТВО ЗА В МОМЕНТА ЗА ДА СЕ ПОНРАВЯТ НА ХОРАТА и да СИ ОСТАНАТ НА ВЛАСТ ЗА ВИНАГИ ,ВЪПРЕКИ ТЕХНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ САМО И САМО ДА НЕ ОТИДАТ НА СЪД ,ГОТОВИ СА ДА СЕ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ ,КАКВИТО СА СИ В СЪЩНОСТ !

26.04.2016 19:28:17

Анонимен

Боже, боже и двамата сте хипер прости!

26.04.2016 18:12:32

Анонимен

ЗАЩО НИКОЯ ДЪРЖАВА ОТ БИВШИЯТ СОЦ.НЕ ЖЕЛАЕ ВОЕННО СЪТРУДНИЧЕСТВО С ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО .РУСИЯ Е САМА ! ЗАЩО ! ЗАЩО НЕ СИ ОТГОВОРИТЕ НА ТОЗИ ВЪПРОС ,и ЩЕ СТИГНЕТЕ ДО ИСТИНАТА !

26.04.2016 18:01:48

Анонимен

Русия трябва да намали с пъти струпаното по бреговете на Черно море въоръжение, като бъдат и намалени и коритата веещи нейния флаг! НАТО има право на адекватно присъствие в базите на съюзниците си!

26.04.2016 11:21:27

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.