• 19 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.7957
  •  GBP / BGN 2.2869
  •  CHF / BGN 2.0310
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Форумът на Мтел отбелязва първия си рожден ден с повече от 6 хиляди потребители

Форумът на Мтел отбелязва първия си рожден ден с повече от 6 хиляди потребители

/КРОСС/ Само за една година от създаването си форумът на Мтел успя да привлече повече от 6 хиляди оннлайн потребителите в България, а платформата вече е посетена над 400 хиляди пъти.

Днес във форума може да бъдат намерени близо 2100 теми - с над 2000 повече от първоначалните, които сега обединяват над 15700 мнения.

Така форумът на Мтел затвърждава основната си цел, а именно клиентите на Мтел и феновете на мобилните технологии да общуват всекидневно помежду си, да обменят опит и да получават полезна информация за продуктите и услугите на компанията.

Мтел се стреми не само да увеличава броя на коментарите във форума, но те да бъдат и максимално полезни за потребителите на телекома. Силно нарастващият интерес и голямата активност в категориите „Интернет и ТВ", „Разговори" и „Устройства" през последните 12 месеца доказват успеха на компанията в тази посока.

Едни от най-посещаваните теми във форума са свързани с устройствата с операционна система Android и тези с марката Lenovo.

По случай рождения ден на форума, Мтел ще раздаде технологични награди на най-верните си фенове. От днес до 22 февруари потребителите могат да се включат в играта на телекома и да спечелят таблет Lenovo и външни преносими батерии за смарт устройства. Предизвикателството пред потребителите е да споделят във форума своята любима тема, която през годината им е била най-полезна и да разкажат с какво.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.