• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Флагманът HTC 10 идва в магазините на Мтел

Флагманът HTC 10 идва в магазините на Мтел

/КРОСС/ Флагманът HTC 10 ще се предлага в магазините на Мтел от 27.05 (петък). Устройството с амбиции да бъде най-добрия смартфон, ползващ Android в момента, ще се предлага на цена от 860 лева в брой или срещу 39,99 лв. на месец при сключване на двугодишен договор с абонаментен план Безкрай 3XL.

HTC 10 е първият смартфон с оптична стабилизация на предната камера за кристално ясни селфи фотографии. Задната камера е с 12-мегапикселова резолюция, има лазерен автофокус и е най-високо оценената смартфон камера от специализирания сайт за качество на фотографиите DxO Mark.

Друго предимство на HTC 10 е брилянтния звук, който произвеждат двете му BoomSound Hi-Fi колонки и Hi-Res слушалки. Звукът на телефона е 24-битов, което ще направи така, че музиката и видеата, които гледате, да звучат перфектно.

Иновативният смартфон притежава отличителния за марката солиден метален корпус и ръбове, подсилени от остър контур. Устройството е снабдено с процесор Qualcomm Snapdragon 820 и 4 GB RAM, a вградената памет е 32 GB, което дава предостатъчна производителност дори и за най-тежките приложения на пазара. Мощната батерия на HTC 10 осигурява до 2 дни в режим на работа, както телефонът е снабден и с опцията за бързо зареждане QuickCharge 3.0.

Дисплеят на HTC 10 е 5.2" Quad HD със Super LCD, който може да показва 30% повече цветове, в сравнение с предшествениците си.

Мтел е водеща компания на пазара на телекомуникации в България. Телекомът с пазарен дял от 39% предоставя своите услуги на над 4,2 милиона клиенти. През 2015 година Мтел отчита приходи от 364,7 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 132,8 милиона евро. Компанията има важна роля като двигател на икономиката и обществото с инвестиции, надхвърлящи 3,5 милиарда лева за последните 20 години. Телекомът предоставя на своите клиенти мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет и цифрова телевизия. С придобиването на blizoo Мтел става най-голямата компания в България по брой клиенти на фиксиран интернет и втората по големина по брой клиенти на ТВ услуги. Това, заедно с водещата позиция на Мтел на мобилния пазар, утвърждава компанията като лидер в сектора на телекомуникациите в България.
Компанията е част от Telekom Austria Group (TAG) - водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 24 милиона клиенти. Към момента TAG оперира в осем държави: Австрия (А1), България (Мтел), Беларус (velcom), Хърватия (Vipnet), Словения (Si.mobil), Сърбия (Vip mobile), Македония (one.Vip) и Лихтенщайн (Telecom Liechtenstein). Приходите на Telekom Austria Group за 2015 година са 4,03 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,37 милиарда евро. Портфолиото на TAG включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil, международен инвеститор с дълга история, който през 2015 година отчита приходи от 56 милиарда долара и EBITDA от 17 милиарда долара.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.