• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Руското министерство на отбраната: НАТО „стигна до абсурда“, виждайки РФ на прага си

Руското министерство на отбраната: НАТО „стигна до абсурда“, виждайки РФ на прага си

/КРОСС/ Зам.-министърът на отбраната на Руската федерация Анатолий Антонов коментира обвиненията на НАТО по адрес на Москва и определи случващото се като „информационна война“, предаде РИА Новости.

„В своите обвинения НАТО буквално стигна до абсурда: днес говорят за това, че Русия се намира „на прага на НАТО“, ние сме се били приближавали към тях, а не те към нас“, каза Антонов в интервю за телевизия RT.

Той също така изрази съжаление, че всичко, което е било постигнато с труд със страните от НАТО във военната област, включително и в контекста на борбата с тероризма, „бе отхвърлено днес и забравено много лесно“.

Антонов отбеляза, че инициатор на конфронтацията не е Москва – увеличаването на военния потенциал се провежда по периметъра на западните граници на Русия.

„Искам да кажа, че ние виждаме всичко това, отбелязваме и приемаме съответните военно-технически мерки. Но бих искал да подчертая, че ние се обявяваме против надпреварата във въоръжението, който както и да ни я налага“, поясни зам.-министърът, като добави, че Русия не е противник на нормализирането на отношенията със страните от НАТО и европейските държави във военната област.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

руски мекерета от какво се жалвате ,че ви оставиха живи ли или не ви пуска да отидете в матушка рус да служите за тържеството на световното проклятие -комунизъм =фашизъм .свободни сте заминавайте с еднопосочен билет за да видите къде зимуват раците -неблагодарници

19.04.2016 19:56:33

Анонимен

Руските самолети са се доближили недопустимо близо до американския град Балтимор. Какво търсят толкова близо до САЩ.

19.04.2016 19:22:49

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.