• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Да се помолим за Симеон, Бойко, Росен, Цветан, Радан, Сотир, братя Галеви, братя Маргини, братя ТИМ…

Да се помолим за Симеон, Бойко, Росен, Цветан, Радан, Сотир, братя Галеви, братя Маргини, братя ТИМ…

/КРОСС/Сторих грях, ясно какъв, и влязох в църквата да се помоля на Господа за опрощение. На вратата ме спря облечено в черно дебеловрато Божие създание. На врата му на златна верига се полюшваше огромен златен кръст, а от колана стърчеше позлатената дръжка на пистолет Макаров.

- Ти по какъв въпрос? - насочи срещу мене кръст създанието.

- Бих искал да се помоля - смънках.

- На кого? - изду шия вратът.

Вдигнах пръст към небето.

- Ето ти тук един списък, да не пропуснеш някой - рече Дяволът и намести пищова си.

Купих свещ като за голям грях и застанах пред иконата на Христос. И á да промълвя „Господи, Иисусе Христе", една тежка ръка се стовари върху рамото ми.

- Списъчето, списъчето! - процеди през зъби ръката. - И на колене!

Молитвата

Паднах на колене от само себе си, сложих списъка върху иконата и зачетох:

"Съгласно Решение на Светия синод от 29.04.2015 г. молимся о благочестивом и христолюбивом царе болгарстем Симеоне; и за неговия ангел-охранител, два пъти министър-председател Бойко Борисов; и за неговия ангел-охранител Цветан Цветанов; и за неговия ангел-охранител Сотир Цацаров; и за неговия ангел-хранител Делян Пеевски; и за неговия ангел-хранител Ахмед Доган; и за неговия ангел-хранител Цветан Василев; и за неговия ангел-охранител и хранител Кой. И за тези, които им стоят от дясната страна: Росен Плевнелиев, Цецка Цачева и Румяна Бъчварова; и за тези, които им стоят от лявата страна: Радан Кънев, Валери Симеонов и Георги Първанов; и за тези, които ги славят по света и у нас: Вежди Рашидов, Божидар Димитров, Петко Бочаров, Тошо Тошев, Валерия Велева, Венелина Гочева, Славка Бозукова; и за тези, които им вършат великите тайнства: братя Галеви, братя Маргини, братя Тим, брат Брендо, брат Маджо, брат Баретата, брат Митьо Очите, брат Бисеров, брат Бисер Петното; и за тези, които им продадоха душите си: Волен Сидеров, Яне Янев, Николай Бареков; и накрая за народа български."

Господи, Иисусе Христе, Сине Божий, помилуй мене грешния, че влязох да ти се помоля в българската църква!

„Господи, Иисусе Христе..." - Иван Кулеков , dw.de

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Асанасов

Простотията на злите хора надвишава всички норми на поведение, и да уточня на тези които са писали коментарите до тук. Защо пишете след като несмеете да си напишета имената от какво ви е страх, може би от невежеството ви.

18.12.2015 13:38:32

Анонимен

Всеки от тях познава себе си най-добре. Да ги оставим да мислят за живота си и действията. Алчността не е направила никого щастлив.

18.12.2015 09:16:45

Анонимен

Идва време за промяна и всички тези - описани по-горе, заедно с обкръжението им трябва да бъдат изчистени без остатък, защото са опасни бурени за човечеството ! Прочети цялата статия тук: http://www.cross.bg/negoviya-bratya-brat-1463819.html#ixzz3ZLSSyZ4v

06.05.2015 11:28:17

Анонимен

Идва време за промяна и всички тези - описани по-горе, заедно с обкръжението им трябва да бъдат изчистени без остатък, защото са опасни бурени за човечеството ! Прочети цялата статия тук: http://www.cross.bg/negoviya-bratya-brat-1463819.html#ixzz3ZLSBna8L

06.05.2015 11:26:36

Анонимен

Кулеков, на прав път сте, продължавайте да будите заспалите и да окуражавате отчаяните ! Идва време за промяна и всички тези - описани по-горе, заедно с обкръжението им трябва да бъдат изчистени без остатък, защото са опасни бурени за човечеството !

05.05.2015 12:26:06

Анонимен

Кратко, точно и ясно! За неразбралите спасение няма.

05.05.2015 11:03:08

Мислещ

Точно, недвусмислено. Това е истината. Добре казана. Благодаря Ви г-н Кулеков! Уважавам Ви за това, което пишете и правите. А относно предишните коментари: няма защо да ги забелязваме. Те ще се удавят в собствената си жлъч, защото кой каквото прави, за себе си го прави.

05.05.2015 09:13:15

Анонимен

Тоя пък ,като го чуя да говори ,направо се измъчвам ! Страхотна флегма ! И само едни тъпизми пише,дето после ако му се наложи да ги прочете -нищо не излиза ! Двамата със Сиромахов ,са вече изчерпани ,нищо не излиза от напъните им ! Даже и да напишат нещо,то пък оня ,Слави ,вече не може да го прочете с подходящата интонация ! Пълен резил са вече !

04.05.2015 19:07:34

Фани

Кулечко се чуди с каква простития да блесне е тоя път. По-зле е и от Сиромахов горкия.

04.05.2015 12:39:39

Анонимен

Това е ПОЛОЖЕНИЕТО в СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ ?!?!?! АГОНИЯТА ПРОДЪЛЖАВА, а МУТРИТЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ РОСА ГИ Е РОСИЛА, СЛЕД КАТО ХОРАТА ГИ ПЛЮЯТ !? КАК ЛИ ЩЕ СВЪРШИ ТОЗИ МАСКАРАД, ДОКАТО ХОРАТА СЕ ЛУТАТ ?

04.05.2015 11:56:45

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.