• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Голямото руско семейство на Немцов

Голямото руско семейство на Немцов

/КРОСС/ Убитият политик има четири деца от три жени и само един официален брак..

Убитият преди дни руски опозиционер Борис Немцов беше чаровен мъж, способен да се обясни в любов от пръв поглед. Определено не се славеше като домашар, нито като идеален съпруг и грижовен баща, което оправдаваше със своята заетост. Винаги е твърдял, че обича децата си, които сега, по думите на адвоката му, ще си разделят поравно наследството му.

Немцов има четири деца от три различни жени, макар че официално имаше само една законна съпруга. В момента на убийството му обаче Борис бе с 23-годишната украинска манекенка Анна Дурицкая. В Русия съществува понятието "гражданска съпруга", което означава, че мъжът и жената живеят на семейни начала без брак, но жената има правата на съпруга. Според руския модел на семейни отношения Немцов е имал три такива жени, които са майки на децата му.

Раиса Ахметова е първата и единствена официална съпруга на опозиционния лидер. Двамата се запознават в Нижни Новгород, където Борис е бил студент. Раиса е библиотекарка по професия и категорично отказва да се появява публично по медии и партита и определено не е светска дама. За нея се говори, че била скромна и доста скучновата за бурния нрав на Немцов. Навремето много ревнувала съпруга си заради постоянните му изневери, но впоследствие се примирала, давайки си сметка, че не е способна да го промени. Двамата отдавна живеели отделно, но поддържали приятелски отношения. Понастоящем 55-годишната Раиса Немцова живее в Москва и се занимава с инвестиции и частен бизнес. Говори се, че Борис никога не се е развеждал с нея. Двамата имат 30-годишна дъщеря Жана, която се занимава с журналистика.

След библиотекарката Раиса Немцов проявява интерес към известна медийна личност. Като нашумял политически лидер и губернатор, често канен по телевизията, съдбата му се преплита с тази на телевизионната журналистка Екатерина Одинцова. Двамата се запознават отново в Нижни Новгород. Дълго време двамата са любовници и крият връзката си до момента, в който журналистката забременява. Немцов, който по това време е губернатор, буквално спасява живота на Екатерина: тя се нуждаела от сложна и скъпа операция след претърпяна автомобилна катастрофа. Благодарността прераства в любов и Екатерина ражда на Немцов син Антон (19 години) и дъщеря Дина (12 години). Връзката им продължава точно 10 години, през които майката на двете му деца отчаяно се бори с кръшканията на Борис. Постепенно отношенията им охладняват и те се разделят, оставайки в приятелски отношения. Дори и след раздялата Немцов продължава да помага материално на Екатерина и двете им деца и да ходи с тях на семейни почивки.

Борис Немцов, Екатерина Одинцова и техните деца

Личният живот на опозиционера обаче никога не е буксувал на едно място, той бързо се увлича по секретарката си. В продължение на много години тя работи като асистент и секретар както в Кремъл, така и в Белия дом. Ирина дълго време е работила в администрацията на руския президент, после е помощник-асистент на Сергей Шархая, след което е сътрудник в юридическа кантора, докато не преминава трайно в секретариата на Немцов. През 2004 година Королева му ражда дъщеря София. След раждането на детето Борис настоява тя да напусне работа и да зареже кариерата си, за да възпитава лично дъщеричката им, защото нямал никакво доверие на бавачки.

Борис Немцов с Ирина Королева и дъщеря им София

Добре известната полигамност на Борис Немцов не му позволява да сложи точка на любовните си афери. Политикът бил виждан доста дълго време в компанията на рижавата красавица Анастасия Огнева.

Борис Немцов и Настя Огнева

Безспорен факт е, че жените на Немцов са били винаги красиви и умни. За 50-годишния си юбилей той ги събира заедно с децата си. Важното е, че всичките жени на Борис Немцов говорят за него положително. Напълно ги е обезпечил материално, като е купил на всяка апартамент и вила. Най-истинското нещо от "съпружеския" живот на Борис Немцов са децата му - най-голямата Жана, Антон и Дина и най-малката София. Въпреки недостатъците и непостоянството си Борис Немцов е бил обичан както от жените си, така и от децата си.

Автор : Оля Ал Ахмед, журналист в. Стандарт

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Обикновен самозабравил се простак с харем, че даже и педофил + жалък предател - ами каквото търсил, намерил :)

07.03.2015 23:30:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.