• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Служителят на НСО, който блъсна дете в четвъртък вечерта е в шок

Служителят на НСО, който блъсна дете в четвъртък вечерта е в шок

/КРОСС/ Служителят на НСО, който блъсна дете в четвъртък вечерта е в шок. Това каза в интервю за предаването „Тази събота" по БТВ говорителят на НСО Веселин Нинов. „Не е етично да споделям детайли от личния му свят. Но, уверявам ви, той доста тежко приема случая", подчерта Нинов и отбеляза, че този служител има готовност да поеме вина за случая, ако такава бъде установена и се чувства отговорен.

Относно упрека на премиера Борисов, че обществеността не е била информирана навреме за случая, Нинов каза: „Министър-председателят е едно от охраняемите лица по нашия закон. Не би било етично по никакъв начин да коментирам, като служител на НСО, да вземам от отношение по позиция на охраняемо лице. Чисто принципно и фактологично, предполагам вие знаете, към всеки един момент ние сме предоставили информацията, която сме могли и с която сме разполагали, смея да твърдя, навреме".

Нинов не посочи с точност колко точно служители работят в момента в НСО, като каза, че информацията е поверителна, но спомена, че те са под наличния щат. Той потвърди, че бюджетът на институцията от 40 млн. е публичен. По отношение на предложенията за поставяне на камери в автомобилите за видеонаблюдение той заяви: „Неофициално такава идея беше коментирана, след встъпването в длъжност на бригаден генерал Красимир Станчев и такава идея е в процес на обмисляне". „Тя, разбира се, трябва да бъде и ресурсно осигурена, и технологично. Но идеята заслужава сериозно внимание", каза още Веселин Нинов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.