• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8387
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 2.0138
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Нинова свиква вътрешен референдум

Нинова свиква вътрешен референдум

/КРОСС/ Лидерът на БСП Корнелия Нинова наложи ембарго на своите да коментират варианти за евентуално участие на БСП в управлението с ГЕРБ. На извънредно заседание на Изпълнителното бюро в сряда Нинова била категорична, че такава тема не стои на дневен ред. А човекът в партията, който може да вземе отношение в момента, е само тя. И припомнила на ръководството на "Позитано" 20, че управленски коалиции в БСП ще се решават след вътрешнопартиен референдум.

Ако мандатът за правителство дойде при нас, националното допитване до социалистите може да се състои в рамките на няколко дни, уточниха от БСП. Очаква се на заседанието на Националния съвет в петък да бъде повдигнат въпросът за това има ли натиск за съставяне на кабинет с участието на ГЕРБ и БСП. Както и "приятелски огън" по Корнелия Нинова от страна на предишното ръководство на социалистите. 

В петък обаче лидерът на БСП ще представи пред членовете на пленума цялостен анализ с успехите и грешките на партията по време на предизборната кампания.

Нинова вече обяви, че резултатът от парламентарните избори е най-добър за БСП от 2009 година насам. Подкрепата за социалистите през 2013 година е била 26%, през 2014-а - 15%, а сега 27,2%. Партията е увеличила подкрепата си от българите в чужбина 5 пъти, а броят на младите, гласували за БСП, е нараснал с 15 процента.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

ДРУГАРКАТА ЛЪЖА ДА СВИКВА НЕЗАБАВНО ВЪТРШЕН РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ИЛИ НЕ ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС.ДА ВИДИМ РЕЗУЛТАТА.

30.03.2017 19:48:19

Анонимен

Ама как се събраха , погледнете ги бе . Тримата глупаци ряпа да ядят

29.03.2017 22:31:19

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.