• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Андрей Новаков за Венецуела: Не може да се снишаваме, правителството прояви характер

Андрей Новаков за Венецуела: Не може да се снишаваме, правителството прояви характер

/КРОСС/ "По-голямата част от страните в Европейския съюз признаха Гуайдо и съм щастлив, че българското правителство прояви характер и заяви своята позиция точно както трябва" това каза в сутрешния блок на БНТ евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков.

Не може, когато има подобни казуси, постоянно да се снишаваме, заяви Новаков, като добави, че позициите на президента Радев като че ли се формират в чужбина.
Това е проблем, който Европейският съюз трябва да отстрани – или ще започнем да говорим на един глас, или ще трябва да се признае, че не е стигната необходимата за това точка на обединеност, подчерта евродепутатът от ГЕРБ.

Най-правилната позиция е за ненамеса, посочи евродепутатът от БСП Момчил Неков. Нека първо си оправим вътрешните проблеми, а след това да се заемем с международните. Трябва да се спазва политиката за ненамеса и върховенството на закона, каза Неков.

Не може да се признават парламентарните избори във Венецуела, а да не се признават президентските. Това не е нормално. Не е нормално и Хуан Гуайдо да казва, че може да има военна намеса от САЩ, заяви още Момчил Неков.

По думите на Новаков не е нормално хората във Венецуела да мизерстват и много от тях да напускат страната. Не може да се остави ситуацията такава, каквато е в момента, категоричен е той.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Венецуела е интересна за България, защото може да покаже как владее и търгува със своето злато. А за България собственото и злато е табу, никой не смее да попита къде отива то.

11.02.2019 13:20:34

DIDI

ВИЕ СТЕ ПРОСТО ЕДНИ БЕЗМОЗЪЧНИ ПОДЛОГИ,НОВАКОВ

11.02.2019 09:37:48

Анонимен

Ебати васалния характер, благодаря!

11.02.2019 09:17:10

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.