• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Руски акробат със смъртоносно опасен номер идва у нас (Снимки)

Руски акробат със смъртоносно опасен номер идва у нас (Снимки)
"Большой Московский Цирк" се завръща с двучасов спектакъл "OFU - Приземяването"

/КРОСС/ Световно известният руски акробат Олег Александров ще демонстрира без предпазен колан смъртоносно опасен номер по време на цирковото шоуто у нас, заявиха от „Большой Московский цирк" на братята Запашни.
Олег Александров е на 29 г. Той е потомствен дресьор и акробат. Работи с кучета и мечки. Майка му е въздушен акробат. Стъпва за първи път на манежа когато е едва 4-годишен заедно с баща си.
Олег живее „втори живот" в буквалния смисъл на думата. На 2 юни 2017 г. Той пада от 18 метра по време на репетиция преди поредния спектакъл. Остава жив по чудо, но напълно потрошен - чупи много кости. Следват няколко изключително сложни операции и продължително лечение в Германия. Лекарите напълно го отписват от кариерата му.

Затворен в стените на болницата и съзерцавайки тавана, той отново мечтае за манежа. И въпреки, че лекарите му казват, че никога повече няма да може да се занимава с цирково изкуство, той не се отказва. Волята, инатът и вярата надделяват и Олег побеждава недъга. С физиотерапия, търпение, труд и сила на волята само след година и половина той се завръща на манежа и отново лети във въздуха без страх.
„Циркът, акробатиката е адреналин. Веднъж вкусиш ли го, няма отказване. Акробатиката е моят живот, ако не летя във въздуха, ако не усещам дишането на публиката по време на номера ми не бих могъл да живея. Екстремната акробатика е моят Феникс, който ме възроди от пепелта. Искам да усетя затаения дъх и на българската публика, защото това, което ще ви покажа никъде другаде няма да го видите! Елате, и вижте. Нека нашите пулсът ни бие в един ритъм!", каза специално за Епицентър.бг Олег Александров.


Номерът се казва "Стройка" в превод "Строежът" където Олег прави изключително опасни каскади във въздуха на огромна височина без предпазен колан.
След невероятния успех на високо технологичните програми "Circus 2.0" и "UFO", "Большой Московский Цирк" се завръща с двучасов спектакъл "OFU - Приземяването", който ще бъде показан пред българска публика за първи път.
Премиерните представления ще се играят на 21 март в Русе Арена "Монбат", на 24 март - Пловдив "Колодрум", на 26 март - София Арена "Армеец". Децата до 7 годишна възраст се допускат без билет и с право на отделно място. За целта е необходимо родителите или придружителите да носят копие на акта за раждане на детето, съобщиха организаторите.

Неочаквани сюжетни обрати, изненади, рискови ситуации, опасни приключения, каскади с коне и кучета, "агенти в черно" и едно изгубено извънземно за два часа ще пренесат българския зрител в един приказен свят от който няма да му се иска да си тръгне," разказа за Епицентър.бг Асколд Запашний, който освен, че е художествен ръководител на цирка, е и заслужен и народен артист на Русия.
„Фен базата на "Большой Московский Цирк" е огромна - от световни рок легенди като Мерилин Менсън, до политическата фигура номер 1 в Русия - Владимир Путин.

Кралското семейство на Монако не пропуска спектаклите на трупата, когато са във Франция.
"Большой Московский Цирк" няма еквивалент в света и предлага неповторимо зрелище за всички възрастови групи. Обещавам, че шоу спектакълът "OFU - Приземяването" ще остави трайна следа в съзнанието ви с невиждани циркови номера, каскади с животни, впечатляващи видео и лазерни ефекти, ярки костюми, авторска музика и много други изненади", допълни той.

В мащабната продукция участват повече от 100 души - акробати, еквилибристи, фокусници, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най-добрите циркови артисти в света - водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.

Оля Ал Ахмед

Източник Епицентър

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.