• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Дора Янкова: В правителството няма единодействие

Дора Янкова: В правителството няма единодействие

/КРОСС/ Това е четвъртият регионален министър на Борисов

„Гласувах против избора на новите министри, защото в програмата за управление на правителството целият кабинет е приел ангажимент към целия народ- да има балансирано регионално развитие. Навсякъде в страната, обаче, има огромни контрасти“. Това каза народният представител от ПГ на „БСП за България“ Дора Янкова.  Тя припомни, че избраният днес регионален министър е четвъртият, откакто Борисов управлява. „В правителството няма единодействие и има разнобой по това- дали да се работи целенасочено по развитието на регионите. Нужни са целенасочени програми за развитие на Северозапада, Родопите, западните и пограничните райони“, каза още народният представител.

Тя припомни още, че правителството дори е раздавало средства в тези региони, без да има такива програми, като акт на МС и яснота, как ще се харчат. „1 млрд. лв. се дадоха от бюджета за ограничаване на различията, но те не направиха нищо и отговорността за това е на кабинета“, категорична бе Дора Янкова.

Красимир Янков: Управлението на ГЕРБ е напълно негодно. Новите назначения няма да променят политиката му

„Гласувах против предложените министри заради убедеността ми, че управлението на ГЕРБ е напълно негодно“. Това каза народният представител Красимир Янков. Той заяви, че тези нови назначения няма да променят политиката на кражба от асфалта, няма да има ефективни мерки срещу битовата престъпност и разпадът в БДЖ няма да бъде спрян. „Няма значение какви качества имат новите министри. Какъвто и професионалист да е новият министър на вътрешните работи, 10 годишната съсипия в системата, безкрайните зловредни реорганизации показват по безспорен начин , че ГЕРБ не иска силно и работоспособно МВР“, каза още Янков. Той заяви, че тази политика ще продължи, докато Бойко Борисов не бъде спрян от достъп до управлението. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.