• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Паргов: Няма нужда от вълшебник на местните избори

Паргов: Няма нужда от вълшебник на местните избори

/КРОСС/ ГЕРБ признаха, че с 1 лев не могат да се оправят. До 2005 година положението беше същото. Връщаме се във време, в което нямаме закон за лобизма. Дали 1 лев, или 0, няма никаква разлика. Румен Радев не наложи вето, защото се е съобразил с желанието на народа, каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов", председателят на БСП-София, Калоян Паргов.

В момента е в средата на бюджетната година. Това можеше да бъде прието от 1 януари 2020 година. Може би защото някой очаква на изборите през есента да не бъде толкова убедителен колкото е порез последните 10 години, каза още той.

Няма нужда от вълшебник на местните избори. София има нужда от нова философия от това как се управлява. За 10 години нито един проблем на столицата не се реши изцяло. Нашата номинация ще бъде септември, така че тогава ще се види. В момента предвид резултатите от Европейските избори, недоволството на обществото и претенциите на инициативните комитети, смятаме, че ще привлечем нужната периферия за спечелването на София. Има няколко десетки кандидата, които да предпочетени. Помните, че Румен Радев не беше с най-много номинации, но ето, че стана президент, каза Калоян Паргов.

Това, което ще кажа е,че имаме нужда гласа на софиянци ще бъде чут. Ние търсим човек, който да разтвори различни слоеве на обществото, не само левите. Да, Мая Манолова им качества, но има много кандидати, на които не искам да омаловажавам качествата, категоричен беше той.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.