• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Цачева сезира главния прокурор и антикорупционната комисия за апартамента си

Цачева сезира главния прокурор и антикорупционната комисия за апартамента си

/КРОСС/ Правосъдният министър Цецка Цачева е сезирала тази сутрин главния прокурор и антикорупционната комисия във връзка с апартамента си. Тя е поискала да бъдат извършени всички проверки за придобития от нея имот. Цачева е настояла резултатите от проверката да бъдат публично оповестени:

"Като бъдат проследени средствата, с които е придобит имотът и установено има ли конфликт на интереси с фирмата продавач, има ли злоупотреба с власт, както и други нарушения, при договорните ми отношения с фирмата продавач! Готова съм да сътруднича на проверките! Давам съгласието си да бъде разкрита единствената сметка, с която разполагам! Нямам офшорни сметки, нямам търговски дружества, нямам свързани лица, с които при властовите ми позиции да съм имала контакти. До приключване на проверките и съответните резултати няма да коментирам повече! Повтарям, цената е за имот в груб строеж".

Не може да се говори за "поправка Артекс" при промяната на Закона за устройство на територията, категоричен е един от вносителите -депутатът от ГЕРБ Александър Ненков. Той поясни, че законът няма ретроактивно действие и не е сигурен, че строителната фирма се е възползвала от някакви облекчения.

"Що се отнася до конкретния проект, нито има някакво отношение към този обект. Спорно изобщо дали има отношение законопроектът към съответната фирма и съответния обект, така че „поправката Артекс" ми звучи не много коректно. По-скоро е подвеждащо! Напротив, аз лично се запознах, не са се възползвали. Законът няма ретроактивно действие! Никъде не е описано това нещо! Не е въпрос на закон дали те са се възползвали, или не. Аз казвам, че закона никъде не е описано, че важи с някаква задна дата, напротив, той е имал идеята „оттук занапред". Оттам нататък, какво се е случило след това, как е продължил техният обект....".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Мхихихи, Це Це, това е все едно да самосезираш себе си. Мама ти и на тебе гнусна.

22.03.2019 15:25:29

Анонимен

И аз искам. Остава да намеря и имотите.

22.03.2019 13:11:44

Анонимен

Партия и обръчи от фирми..... И кумове, кумици и сватанаци....

22.03.2019 12:50:23

Анонимен

Цецке, пак ли ще рониш сълзи в ефир....

22.03.2019 12:49:15

Анонимен

Секси, ако не беше станал скандалът с Цвъко, щеше ли да си затраеш?!?...

22.03.2019 11:39:33

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.