• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

260 кг. хероин "арестуван" при спецакция в "Столипиново", задържани са трима

260 кг. хероин "арестуван" при спецакция в "Столипиново", задържани са трима

/КРОСС/ Трима са задържани при спецакция срещу наркоразпространението, реализирана от криминалисти на ОДМВР-Пловдив, съобщиха от МВР. При процесуално-следствените действия, под наблюдение на Окръжна прокуратура - Пловдив, са иззети близо 260 г хероин, кокаин, електронна везна и мобилни телефони

Специализирана полицейска операция за противодействие на разпространението и употребата на наркотици бе проведена вчера от служители на отдел "Криминална полиция" и сектор "Специализирани полицейски сили" в Пловдив. Процесуално-следствените действия са осъществени на територията на квартал "Столипиново", под наблюдение на Окръжна прокуратура - Пловдив. В хода на акцията, в момент на сделка между наркоразпространители, са заловени 37-годишната обитателка на жилището и двама мъже на 24 и 48 години. От тях разследващите са иззели общо 257,6 г хероин, кокаин и електронна везна със следи от същия наркотик, мобилни телефони.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 354а, ал.1 от НК, което се наблюдава от Окръжна прокуратура-Пловдив.

Тримата са били задържани за срок до 24 часа по Закона за МВР. Впоследствие са им повдигнати обвинения и с постановление на наблюдаващия прокурор, мярката им за задържане е удължена до 72 часа.

Криминалисти продължават работата по документиране на престъпната дейност на извършителите под ръководството на Окръжна прокуратура-Пловдив.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Как 257,6 грама хероин стават "близо 260 кг хероин" от заглавието?

20.08.2019 16:42:53

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.