• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

През април предстои първият конгрес за онлайн търговия в България

През април предстои първият конгрес за онлайн търговия в България

/КРОСС/ На 3-ти април т. г. в Интер Ескпо Център ще се състои първият конгрес за онлайн търговия в България - eCommCongress. Събитието се организира от Event Bakery и ще се стреми да събере на едно място всички, заинтересовани от перспективите на този бизнес. Целта на конгреса ще бъде да повиши нивото в бранша, като покаже добрите практики в развиването електронната търговия.

На eCommCongress ще бъдат дадени примери и препоръки как онлайн търговците да повишат ефективността си, да привлекат нови клиенти и да изградят лоялни такива като печелят повече; как търговците с физически обекти да използват наличните ресурси, за да увеличат печалбите си като продават и онлайн, и да достигат до още повече клиенти, независимо къде живеят те и в колко часа биха искали да си пазаруват; как клиентите да правят изгодни за тях онлайн поръчки като същевременно пестят време, пари и имат комфорта да пазаруват от желаното от тях място и свобода на избора.

Един от лекторите на събитието ще бъде Спас Сливков - изпълнителен директор на OLX.bg, част от медийната група Naspers, която оперира в 107 страни по света. Той ще сподели добри практики за добри продажбие онлайн с минимална финансова инвестиция. Лектори ще бъдат още Ева Вучева - директор корпоративно развитие на ЦИЕ Fashion Days Group; Георги Мирчев, който се занимава активно с проучването и интегрирането на най-добрите практики и методологии за развиване на онлайн бизнес; Стефан Чорбанов - съосновател на Stenik, една от водещите уеб агенции за разработка на интернет магазини в България; Огнян Младенов - един от водещите експерти по оптимизация за търсещи машини; Георги Христулев ще говори за E-mail маркетинг и как да превръщаме всеки клиент, „влязал" в онлайн магазина ни, в лоялен; Никола Романов, който е успял за 8 месеца да обработи поръчки за 100 000$, при това без да има собствен онлайн магазин; Огнян Лахчев - част от екипа на eMag, професионалист в развитието на Marketplace платформите в глобален мащаб и мобилна търговия, която се очаква в близко бъдеще да доминира онлайн каналите за продажба; Василена Вълчанова - маркетинг мениджър на Ozone, тя ще разкаже как да обгрижваме своите клиенти за да се завърнат.

Освен семинарна част, събитието ще има и изложение със свободен вход за посетители. Посредством него фирмите и доставчиците на онлайн услуги ще се срещнат с всички, желаещи да правят бизнес. Сред тях ще бъдат и представители на Комисията за защита на потребителите. Експерти ще отговорят на въпроси и ще дават съвети за успешно развиване на онлайн търговия, съобразено със закона и потребителите.

Спонсори на събитието са Summer Cart и Shopex.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.