• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Паргов: Вътрешнопартийната дискусия е характерна за БСП вече 126 години

Паргов: Вътрешнопартийната дискусия е характерна за БСП вече 126 години

/КРОСС/ "Извънредният конгрес на БСП, който ще се проведе в събота, ще бъде своеобразен тест за всички във формацията не само за лидера Корнелия Нинова". Това каза по „Хоризонт" лидерът на БСП-София Калоян Паргов. Той обясни, че в БСП има „вътрешнопартийна дискусия, която е характерно състояние на БСП вече 126 години" и припомни мисълта на Ленин: „Преди да се обединим, трябва да се разделим".

"Тази седмица е седмица на алтернативите - седмицата на алтернативния бюджет, седмицата на алтернативните политики, разбира се, както вътре в БСП като дискусия, която ще има своята еманация в събота на заседанието на конгреса, така и във всички виждания, които ние ще представим още тази седмица до Конгреса", каза Паргов.

Относно споровете за свикването на Конгреса той обобщи:
"Решението мина, бих казал, "на косъм" поради това, че дневният ред на този конгрес не е характерен и типичен за заседание на конгреса, по скоро за Национален съвет, но очевидно по широкият формат ще даде и повече възможности за дискусии. Това са 800 души вместо 180".

"Обединението на идейна политическа основа за посоката, мисля че е налице. Въпросът е за подходите и за методите, за начина на работа. Това също ще бъде обект на дискусия вътре, на самия Конгрес, по отношение на партията", допълни лидерът на БСП-София.

Паргов изтъкна, че лидерът на БСП се избира от структурите, а не от Конгреса.

БСП-София е започнала още през май да търси столичния вариант на Румен Радев, който да предложи различна визия за развитието на града от тази на Фандъкова.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ква дискусия , кви пет лева , всичко е гаварит Масква и родните роболюбци изпълняват ....

23.10.2017 20:11:10

Анонимен

Ако БСП е наследник на БРСДП и на зловещата БКП тежко ни! Няма с какво да се гордееш млади момко. Бягал си от часовете по история и си пълен невежа!

23.10.2017 11:23:16

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.