• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Паргов: След тези избори София и страната няма да бъдат същите

Паргов: След тези избори София и страната няма да бъдат същите

/КРОСС/ „Ще спечелят гражданите, ще спечелят софиянци, които искат нещо по-различно от досегашния модел на управление. Една промяна за една друга перспектива". Това каза в интервю за предаването „Офанзива" по Канал 3 председателят на БСП-София Калоян Паргов, по повод подкрепата на БСП за кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.

„Всичко е в наши ръце и шансовете зависят от нас, не от това, дали ГЕРБ е силен или слаб в София", допълни той. „До много скоро бяхме в изолация, видимо, а очевидно, че в последните години тази изолация започна да се пропуква и БСП има своето влияние в общото политическо пространство, което показва и съотношението на силите в общинския съвет", коментира Паргов.

„Фрагментацията в дясно е доста голяма, докато вляво, имайки предвид кандидатурата на Мая Манолова, която е издигната като граждански кандидат от инициативен комитет е подкрепена последователно от „АБВ", „Движение 21", БСП и очевидно ще има и други леви по-малки партии, които ще заявят тази подкрепа още на първи тур", посочи социалистът. „Тя промени омбудсманската институция, изначално, поставяйки в центъра малкия човек с проблема му пред институциите. Т. е. тя изпълни с друг смисъл тази институция. И ние считаме, че тя има този потенциал, да предложи на софиянци промяна. И затова толкова политически сили започнахме да се обединяваме", коментира още Паргов.

„След тези избори, каквото и да се случи, София и страната няма да бъдат същите. По какъв начин, предстои да видим. Нека да оставим интересната част за след 3 ноември", каза още в заключение Калоян Паргов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

трай кон,за залена трева.

.

15.09.2019 09:36:48

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.