• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

НДК организира изложение за културен и конгресен туризъм през 2017 г. в Париж

НДК организира изложение за културен и конгресен туризъм през 2017 г. в Париж

/КРОСС/Директорът на Националния дворец на културата (НДК) Мирослав Боршош беше на работно посещение в Париж, за да договори провеждането на първото по рода си изложение за културен и конгресен туризъм в Двореца на конгресите през април 2017 г. 

Идеята за подобно изложение на регионален принцип е да обедини общини, специализирани организации, както и частния бизнес, които заедно да представят възможностите за конгресен и културен туризъм в България, в частност - и в най-голeмия конгресен център в Югоизточна Европа - НДК, както и в другите балкански страни, които ще бъдат привлечени да се включат.

В тази връзка бяха проведени работни срещи с екипа на генералния директор на групата VIPARIS Пабло Накле-Черути, който през ноември миналата година беше специален гост на Двореца по покана на г-н Боршош и представи своя богат опит за управление на най-голямата група от конферентни и изложбени центове в Париж.

Дворецът на конгресите във френската столица е най-значимият конгресен център в света с над 10 млн. публика годишно и организирането на подобно изложение ще спомогне за популяризирането на дестинацията България.

Реализирането на това изложение ще се осъществи и със съдействието на Българското посолство в Париж.

По време на визитата си в Париж Мирослав Боршош се срещна и с мениджърския екип на една от най-големите зали за концерти и спортни събития (20 000 места) - "Берси", с които обмениха идеи, свързани с функционирането, управлението и реализацията на значими международни събития в подобни пространства на фона на засилената сигурност в съвременната обстановка.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.